Yhteisöpappi Arabiassa

460

Olen ollut nyt 4 vuotta tässä Paavalin seurakunnassa nuorisotyön pappina. Vuoden alusta aloin kolmevuotisen projektin, jossa olen Arabian alueen yhteisöpappi. Paljon on sellaista, että tutustun alueen ihmisiin ja toimijoihin ja yritän hahmottaa mitä kaikkea tämä työ voisi olla. Unelmia ja ajatuksia on vaikka kuinka paljon. On kiinnostavaa nähdä kuinka ne muodostuvat todellisuudeksi pikku hiljaa ja ennen kaikkea kuinka ne muuntuvat matkalla.

Jos sinulla on ideoita, ajatuksia, toiveita tähän liittyen; ethän epäröi ottaa yhteyttä. Tai jos tarvitset tai haluat seuraa kauppareissulle, lasten kanssa, luontoretkelle, sienimetsään tai missä tahansa asiassa, tai toivot juttuseuraa, ota yhteyttä. Olen tosi mielelläni mukana.

Tulen myös mielelläni käymään työpaikalla, päiväkodissa, koulussa, oppilaitoksessa, palvelutalossa tms. Juttelemaan, olemaan, tutustumaan.

Toimin pääsääntöisesti Arabian alueella, Toukolassa ja Kumpulassakin. Ei tarvitse olla seurakunnan jäsen, vaikka ei se mitään haittaakaan.

Mun puhelinnumero on 050 3480 357 ja sähköposti tuuli.aitolehti@evl.fi Myös facesta tavoitat minut joka päivä, nimellä Tuuli Pappi. Ja jos näet minut kuljeskelemassa niin tule ihmeessä vetämään hihasta ja juttelemaan. Välillä olen pienen mäyräkoirani Gretan kanssa liikkeellä ja myös hän pitää uusien ihmisten tapaamisesta. Ja otan hänet mukaan jos sitä toivotaan!

Tavataan! t. Tuuli Aitolehti