2013 Yhteistyökumppanit

346
700x700px-logo-vaaleatausta-ohut

Arabian Katufestivaali 2013 yhteistyökumppanit ovat:

Geezers

Geezers the Web Shop -verkkokaupasta saa edullisesti korkealaatuisia spraymaaleja, tusseja, kirjoja, lehtiä, vaatteita, musiikkia sekä videoita.

Luomustudio

Luomustudio on musiikkimedia, joka julkaisee videoita artisteista soittamassa omaa musiikkiaan akustisesti. Tärkeä osa konseptin ideaa on se, että esiintymiset kuvataan ja nauhoitetaan aina samanaikaisesti yhdellä kameralla ja yhdellä mikrofonilla, jotta videoihin saadaan mahdollisimman aito ja muokkaamaton tunnelma. Sovituksiin, soittimiin ja soittopaikkoihin liittyen käytännössä kaikki päätösvalta on annettu artisteille. Luomustudion tärkeimpänä tavoitteena on levittää hyvää musiikkia hyväntuulisten videoiden välityksellä kaikille, jotka tykkäävät joskus kuunnella musiikkia.

Taikalyhty

Taikalyhty Oy on messu- ja näyttelypalveluiden tavaratalo/puuhamaa. Osaamme alan tekemisen, tunnemme toimijat, hallitsemme paikat, luomme uutta ja opimme lisää. Halumme on tehdä sellaisia toteutuksia, joista nauttivat sekä asiakkaamme että me itse. Kehitämme uusia tapoja suunnitella ja toteuttaa, nähdä ja kokea. Pyrimme laatua unohtamatta edullisiin ja kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin.

Sarjakuvakeskus

Sarjakuvakeskus on keväällä 2008 Helsinkiin perustettu sarjakuva-alan monitoimikeskus, jossa toimivat Suomen sarjakuvaseura ry, Sarjakuvan tiedotuskeskus, sarjakuvakauppa, opetustilat, galleria sekä kahvio. Arabianrantaan Kalliosta kesällä 2010 muuttanut keskus on vakiintunut suomalaisen sarjakuvakentän tärkeäksi kohtaamispaikaksi. Toiminnassa ollaan aina avoimia uusille ideoille.

Mifuko 

Mifukon Oy:n perustivat Minna Impiö ja Mari Martikainen vuonna 2009. Molemmat ovat valmistuneet Taideteollisesta korkeakoulusta Helsingistä ja työskennelleet aikaisemmin monialaisesti muotoilun kentällä. Mifuko Oy toimii Helsinki-Nairobi -akselilla.

Mifukon tuotteet ovat suunnitelleet suomalaiset muotoilijat, mutta ne ovat saaneet inspiraationsa taitavien afrikkalaisten käsityöläisten tekniikoista, tarjolla olevista materiaaleista ja perinteisistä afrikkalaisista käsitöistä.

Lounasravintola Tyros

Ravintola on auki tavalliseen tapaan arkisin klo 7.30 – 14.30 osoitteessa Haukilahdenkatu 4, Vallila. Noutopöydästä löytyy suomalaisia, välimerellisiä ja itämaisia makuja. Toimintaamme kuuluu myös pitopalvelu. Tervetuloa makujen maailmaan!

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas 

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toiminta-ajatuksena on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien tuottaminen. Toiminta-ajatuksen toteuttaminen aloitettiin valmistamalla vanhan ajan limonaadeja hyvin vaatimattomissa puitteissa, Fazerin vanhassa munanporaamossa, Laitilassa. Nostalgisia juomia tehtiin itse tehdyillä laitteilla käsityönä aina etikettien liimausta myöten. Asiaan kuului, että kenelläkään limonaadin valmistajista ei ollut tietoa alasta, mutta tekemisen palo oli suuri.

Vuosien aikana Laitilasta on kasvanut Suomen neljänneksi suurin panimo, jonka tuotteet valmistuvat viiteen kertaan laajennetussa modernissa tuotantolaitoksessa perinteisillä valmistusmetodeilla ja moderneimmalla teknologialla. Innostuneen henkilökunnan voimin syntyy Kukko ja Kievari oluita, Oiva siideriä ja skumppaa, Into lonkeroa, Brändy ja Bitter lonkeroita, Pore vettä ja lukuisia nostalgisia limonaadeja, Herra Hakkaraisia sekä Duudsonit Jekkulimonaateja unohtamatta.

F-Musiikki

F-Musiikki Oy -konserni on suurin suomalainen musiikkituotteiden maahantuoja, tukku- ja vähittäiskauppias, joka edustaa pitkäaikaista osaamista, perinnettä ja brändiä alallaan. F-Musiikki Oy:n toiminnan edeltäjä Musiikki Fazer perustettiin vuonna 1897. Tuotevalikoimaan kuuluvat maailman johtavien soitinvalmistajien pianot, kosketinsoittimet, akustiset soittimet, bändisoittimet, pro audio-tuotteet, mikserit, nuotit sekä musiikkisoftware. Lisäksi konserni on mukana kevyen musiikin nuottien ja kirjojen julkaisutoiminnassa sekä musiikin kustannustoiminnassa.

Kierrätyskeskus

Kierrätyskeskuksen Hyvä kiertää -keräysauto päivystää Kivitorilla 18.5. Keräysautoon otetaan vastaan ehjää ja hyväkuntoista pientavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, astioita, kirjoja, levyjä ja harrastevälineitä. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on yleishyödyllinen yritys, joka ei tavoittele voittoa. Toiminnan tavoitteena on parantaa ympäristön tilaa.

Arabian Vihreät 

Toukolan, Vanhan kaupungin ja Arabianrannan alueella toimiva Vihreä paikallisyhdistys. Arabian Vihreät edistää toiminnallaan luonnon- ja ympäristönsuojelua, kestävää kehitystä, yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta sekä edistää asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia oman eläinympäristönsä kehittämisessä. Arabian Vihreät pyörittävät Kivitorin Tuo & Hae ilmaiskierrätyspistettä.

M-Kauppa

M-ketju on Itsenäisten kauppiaiden vuonna 2006 perustama Suomalainen kauppaketju johon kuuluu tällä hetkellä noin 60 myymälää TorniostaAhvenanmaalle saakka. M-ketjun myymälät tarjoavat monipuolisen valikoiman päivittäistavaroita, ja osassa myymälöitä on myös kattava käyttötavaravalikoima.

 

Kaffa Roastery

Kaffa Roastery on vuonna 2007 perustettu Helsinkiläinen kahvipaahtimo. Suhtaudumme intohimolla kahviin ja koko prosessiin viljelystä paahtamiseen ja edelleen valmiiseen kahvikuppiin. Paras kahvi on monen tekijän summa. Kahvin on tehtävä vaikutus.

Samaria-shop kirppikset

Samaria-shopit ovat kahdeksan kirpputorimyymälän ketju. Samaria-shopeista löydät ajanhavinaa ja uudenveroisia tuotteita. Tule tutustumaan myymälöihimme ja upeisiin valikoimiin! Kuljetamme tavaroita sopimuksen mukaan. Ota kuljetustarpeessa yhteyttä kirpputoreihimme. Osa kirpputorien toiminnasta pyörii vapaaehtoisen työpanoksen avulla. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä  lähimpään kirpputoriin.

Dylan

Alkuperäinen ja ensimmäinen Dylan-ravintola Arabianrannassa on modernisti ja iloisesti designattu hybridiravintola, joka venyy ja muokkaantuu sinun tilaisuutesi ja toivomuksiesi mukaisesti. Dylan on erikseen mutta samalla juhlasali, brunssihuone ja lounasbistro – sinä päätät. Muita Dylan-ravintoloita ovat Dylan Kottby, Dylan Pink, Dylan Milk sekä Caruzello. 

(Sivua päivitetään.)