Yhteiskerhotilat

553

Alueen palveluyhtiö Arabian Palvelut Oy on velvoitettu rakennuttamaan, ylläpitämään ja huoltamaan alueen yhteiskerhotilat. Kaava-alueella sijaitseva Bokvillan niminen huvila on merkitty YL-rakennukseksi vuonna 1998 ja hankittu kaupungin omistukseen vuonna 2000 tarkoituksena, että rakennuksesta tehdään yhteiskerhotila alueen asukkaille.

Bokvillanista on tehty ensimmäinen hankesuunnitelma kesäkuussa 2003 ja toinen hankesuunnitelma lokakuussa 2006, jonka seurauksena Sanna Hellström on tehnyt talousarvioesityksen keväällä 2007 Bokvillanin pikaisesta saattamisesta asukkaiden käyttöön. Esitykseen ovat antaneet lausunnon Kulttuuri- ja kirjastolautakunta sekä Kiinteistölautakunta. Asia on kesken, tarveselvitys on tehty ja hankesuunnitelman teko on tarkoitus käynnistää kohtapuoliin. Suunnitelma on, että asia menisi lautakunnan päätettäväksi syksyllä 2008 ja taloa alettaisiin remontoida syksyllä 2009. Talo tulisi käyttöön 2010, mutta päätöstä asiasta ei ole vielä lautakunnassa tehty.

Kaupunginosayhdistys toimii asiassa aktiivisesti jouduttaakseen yhteyskerhotilojen saamista alueelle mahdollisimman nopeasti.

Tälle sivulla seurataan asian etenemistä.

Yhteiskerhotiloista Arabian Palveluiden sivulla  

Linkki Taidetalo Bokvillan ry:n sivuille