Wau, mikä paikka!

432

Vai onko sittenkään? Vastaa Artovan alueen asukaskyselyyn 17.5. mennessä osoitteessa kaupunginosat.net/asukaskysely ja osallistu leffalippujen arvontaan! Kysely on osa Artovan alueella käynnistynyttä kansainvälistä CADDIES-projektia, jossa tarkoituksena on yhteisvoimin paikallistoimijoiden ja asukkaiden kanssa visioida alueen tulevaisuutta.

 

Kyselyn tuloksia tullaan heti alkuvaiheesssa hyödyntämään projektin suuntaamisessa. Aktiivisena paikallistoimijana projektissa on mukana Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki-kaupunginosayhdistys, mutta mukaan halutaan innostaa myös muita alueen toimijoita yhdistyksistä yrityksiin kaupungin tahoja unohtamatta. Myös yksittäiset asukkaat toivotetaan tervetulleiksi! Projektityöntekijä Terhi Vilkman vihjaa, että jatkossa projekti näkyy alueen asukkaille mm. tapahtumien yhteydessä erilaisten tempausten muodossa.

 

Projektia koordinoi Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka. Artovan alueen lisäksi projektissa ovat mukana Helsingistä Pohjois-Haagan ja Kannelmäen kaupunginosat. Yhteistyötä tehdään EU-rahoitteisen projektin puitteissa myös ruotsalaisten ja latvialaisten hankekumppaneiden kanssa. Ruotsissa yhteistyötaho löytyy Norrköpingistä. Siellä erityisenä paneutumisen kohteena on paikallistason viestintä ja tiedonkulku. Riikassa, Latviassa, pureudutaan asukkaiden motivoimiseen osallistua oman lähiympäristön toimintaan.

 

Lisätietoja projektista antaa projektityöntekijä Terhi Vilkman (terhi.vilkman@helka.net)