Vuoden viimeinen Kuohu on ilmestyny

493
kuohu4-kansi

Kuohu 4/2013 ilmestyi keskiviikkona 13.11.. Lehden teemana on kansainvälisyys. Lehdessä kerrotaan muun muassa, miten brittiläinen Matt Boyce yhdisti viittomakielen ja hirviöt Sarjakuvakeskuksessa pidetyssä näyttelyssä ja työpajassa, kuinka hyvin arabianrantalainen Mandi nukkui Uudessa-Seelannissa vieraassa pakettiautossa ja millaisten sattumien kautta kuubalais-venäläinen perhe löysi alueelle.

 

Jos sinulla on ilmaisjakelun kieltävä tarra etkä saanut lehteä kotiisi, käy hakemassa se jostakin jakelupisteestä (muun muassa Siwa, K-market Arabia ja kirjasto) tai lue lehti netistä näköisversiona www.artova.fi/kuohu.

Kuohun toimitusneuvosto vaihtui syksyllä ja tämä numero on ensimmäinen uuden toimituksen tuottama. Uusi toimitusneuvosto koostuu neljästä energisestä naisesta: päätoimittaja Aura Vapaametsä, toimitussihteeri Noora Lindroos, taitaja Anna Heikinheimo ja koordinaattori Sanna-Mari Löytökoski. Lehden tekoon osallistui meidän lisäksi kuitenkin lähes 20 avustajaa kuvaamalla, kuvittamalla tai kirjoittamalla.

Avustajat ovatkin Kuohulle korvaamattoman tärkeitä. Jos haluat mukaan tekemään Arabian, Toukolan ja Vanhankaupungin mainiota kulttuuri- ja kaupunginosalehteä, ilmianna itsesi: kuohu.toimitus@gmail.com.

Kuohu tehdään 100 prosenttisesti vapaaehtoisvoimin, ja paino- ja jakelukulut rahoitetaan ilmoitusmyynnillä. Tällä hetkellä kokoamme ensi vuoden ilmoittajia. Jos sinun yrityksesi tai työpaikkasi haluaa saada hyvää alueellista näkyvyyttä, ota yhteyttä kuohu.toimitus@gmail.com. Mediakortti, jossa on kaikki ilmoitushinnat, löytyy myös sivulta www.artova.fi/kuohu.