Vuoden ensimmäinen Kuohu on täällä! Tutustu lehden uuteen tekijään, Anteroon.

397
aa kuohuun2014 06 15

Vuoden ensimmäinen Kuohu on julkaistu! Voit lukea Kuohun 1/2015 nettijulkaisuna täällä.

TUTUSTU LEHDEN TEKIJÄÄN

(Kuvassa: Antero pyöräilemässä.)

Kuohun uusi graafinen suunnittelija ja taittaja on viikinmäkeläinen Antero Airos. Antero hyppäsi mukaan Kuohun tekijätiimiin helmikuun lopulla tekemisen kautta ja taittoi jo Kuohun 1/2015. 

Anteron tapaa arkisin monen luovan ihmisen kotipesästä, Arabian Hämeentie 157:stä Norabiasta. Hänelle luova työ on leipätyö, johon ei voi leipääntyä.

Anteroa lehden tekijätiimiin innosti se, että Kuohu on nimenomaan kulttuuri– ja kaupunginosalehti. Miehen mieleen on kaikki visuaalinen kulttuuri, elokuvat, kirjat ja musiikki sekä erityisesti kovaääninen kitaramusiikki.

Piirtämistä aina rakastanut Antero on viihtynyt lapsesta asti kynä kädessä. Ennen kuin graafisesta suunnittelusta tuli leipätyö, ehti hän tehtailla pien- ja omakustannelehtiin sarjakuvia, joiden henkilöt Patu ja Saku olivat kaksi “sinisilmäisellä uteliaisuudella ympäröivää maailmaa opiskelevaa syyntakeetonta veijaria”. 51-vuotias Antero hyppäsi päätoimisesti graafiseksi suunnittelijaksi 35-vuotiaana ja tekee nyt sitä, mistä nauttii. Artovalaisten iloksi myös Kuohua.

Tutustu Anteron kädenjälkeen: airos.fi

Kuohulaiset ja Artova ja erityisesti kaikki Kuohun lukijat kiittävät ihanaa ja taitavaa Anna Heikinheimoa! Anna on luonut Kuohun nykyisen ulkoasun ja taittoi tehokkaasti kaunista lehteämme yli kaksi vuotta. Kiitos Anna!

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Tiesithän, että Kuohu tavoittaa mahtavan määrän lukijoita Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki-alueella. Lehden painosmäärä on 20 000 kpl ja yhtä lehteä lukee useimmiten usea silmäpari. 17 500 kpl lehdistä jaetaan suorajakeluna alueen kotitalouksiin ja 2 500 lehteä ilahduttaa ihmisiä ständijakelupisteistä ja yhteistyöyrityksistä mukaan napattavana. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti elää pitkään ja siinä ilmoittaminen on edullista. Lehteä tehdään suurella sydämellä vapaaehtoisvoimin, ilmoitustuotoilla kustannetaan lehden paino- ja jakelukustannukset. Kuohussa kannattaa ilmoittaa!