Viisas elämä -klubi @Basam Books

412
virpi-lehtinen-Leena-Siitonen-fb-cover.jpg

Viisas elämä -klubit jatkuvat!

 

Basam Booksin suositut Viisas elämä -klubit jatkuvat keväällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi klubi-iltoihimme! Maanantaisin järjestettävien tilaisuuksien vieraina on ajankohtaisia ihmisiä, jotka keskustelevat viisaan elämän teemoista, esimerkiksi elämänilon, sopusoinnun ja hyvinvoinnin etsimisestä. Haastattelijoina toimivat Mili Kaikkonen ja Soili Takkala. Illan aikana on tarjolla teetä ja pientä purtavaa.

 

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

 

Ohjelma 9.2.2015:

 

Virpi Lehtinen: Fokusointi tienä henkilökohtaiseen, kulttuurilliseen ja yhteisölliseen muutokseen. Fokusointiohjaaja ja FT Virpi Lehtinen kertoo fokusoinnista itsehoitona. Menetelmän perusajatus on, että kuuntelemalla kehoamme saamme omat voimavaramme ja kokonaisvaltaisen tietämyksemme tehokkaammin käyttöön.

Leena Siitonen: Tasapainota kehosi energiat – löydä optimaalinen terveys, elinvoima ja ilo. Leena Siitonen on auratulkitsija, henkisen kasvun ohjaaja, luennoitsija, kirjoittaja sekä Basam Booksin suomentaja ja bloggaaja. Hän puhuu energioiden tasapainottamisen tärkeydestä yleisessä hyvinvoinnissa.

 

Klubit järjestetään Basam Books -kustantamon tiloissa. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta.

 

Lämpimästi tervetuloa!