Viisas elämä -klubi maanantaisin

316
Klubibanneri 16.2..jpg

Viisas elämä -klubit jatkuvat!

 

Basam Booksin suositut Viisas elämä -klubit jatkuvat keväällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi klubi-iltoihimme! Maanantaisin järjestettävien tilaisuuksien vieraina on ajankohtaisia ihmisiä, jotka keskustelevat viisaan elämän teemoista, esimerkiksi elämänilon, sopusoinnun ja hyvinvoinnin etsimisestä. Haastattelijoina toimivat Mili Kaikkonen ja Soili Takkala. Illan aikana on tarjolla teetä ja pientä purtavaa.

 

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy!

 

Ohjelma 16.2.2015 klo 18-20:

 

Jenni Laine: Parisuhde, aviokriisin selättäminen ja kestävä onni yhdessä tai yksin.

Kohti uutta onnea -kirjan tekijä Jenni Laine puhuu parisuhdetaidoista, avioliitosta, erosta ja siitä, miten kohti uutta onnea voi kulkea parisuhdetta kehittämällä, oman elämän laatua parantamalla tai eroamalla.

Mikko Heikkilä: Tarot voi auttaa kumppanin valinnassa ja parisuhteen pyörteissä.

Tarot ja parisuhde -kirjan kirjoittaja Mikko Heikkilä kertoo siitä, miten tarot voi avata uusia ulottuvuuksia parisuhteen ja rakkauden pohtimiseen.

 

Klubit järjestetään Basam Books -kustantamon tiloissa. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta.

 

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

www.viisaselama.fi