Viisas elämä -klubi 8.2.2016: Aki Cederberg ja Matti Rautaniemi

335

Pyhiinvaellus idässä ja lännessä

Mitä pyhiinvaellus voi merkitä länsimaalaiselle nykyihmiselle? Pyhiinvaellus: Matkalla Intiassa ja Nepalissa on Aki Cederbergin kertomus kaukokaipuusta, pyhiinvaelluksesta ja sukelluksesta Intian esoteerisen tradition ja perinteisen joogan alkulähteille, pelättyjen “pyhien hullujen” eli naga-babojen maailmaan. Cederberg raottaa kirjassaan verhoja tähän länsimaalaisilta useimmiten suljettuun, muinaiseen perinteeseen ja tarkastelee analogian keinoin suhdettaan omaan maahansa, perinteisiinsä ja itseensä. Tule kuuntelemaan, kun Aki Cederberg ja Erakkomajoista kuntosaleille -kirjan kirjoittaja Matti Rautaniemi keskustelevat pyhiinvaelluksista Intiaan ja niiden suhteesta länsimaiden henkisiin perinteisiin.

Tapahtuma: Viisas elämä -klubi

Aika: Maanantai 8.2.2016 klo 18-20

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä. Tilaisuudessa myynnissä myös Aki Cederbergin kirjaa Pyhiinvaellus: Matkalla Intiassa ja Nepalissa (Salakirjat 2013) sekä Matti Rautaniemen kirjaa Erakkomajoista kuntosaleille (Basam Books 2015).

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

Lisää infoa Aki Cederbergin kirjasta löydät täältä: www.akicederberg.com