Viisas Elämä -klubi 7.3.2016: Äitys elämää opettamassa

291

Viisas Elämä -klubi 7.3.2016: Tara Lange

Äitiys elämää opettamassa

Jokainen vaihe lapsen elämässä opettaa meille luonnollisesta tavasta elää ja jokainen lapsi opettaa äidilleen hänen vahvuuksistaan ja mahdollisuuksistaan kehittyä.

Millaisia suuria viisauksia nämä fyysisesti pienet mutta henkisesti suuret opettajamme, lapsemme, meille haluavat opettaa?

Mikä on äitiyden tarkoitus – olla vastuussa, huolehtia ja kasvattaa vai luottaa, kulkea vierellä ja oppia?

Näitä isoja kysymyksiä pohdimme Viisas elämä -klubilla kirjailija Tara Langen kanssa.

Tara Lange on kolmen lapsen äiti. Tara on tehnyt töitä vanhempien parissa yhdeksän vuoden ajan, jatkuvasti kouluttaen itseään tässä verrattain uudella ja tuntemattomalla alalla Suomessa. Hän on “vauvakuiskaajaksikin” tituleerattu synnytysdoula, post partum doula ja luennoitsija yrityksessään Babyjoy. Babyjoy (www.babyjoy.fi) tarjoaa yksityisiä palveluita; kotikäyntejä, valmennusta, luentoja, ryhmiä ja workshoppeja vanhemmille. Aiheina on kaikki hyvinvointiin liittyvät asiat äitiyden iloista ja haasteista, hengityksestä, henkisestä kasvusta, muutoksesta, lasten kasvatuksesta, temperamenteista, uusperheiden haasteista ja parisuhteista aina kehon hyvinvointiin asti.

Taralta on ilmestynyt kirja Vihermehu –luonnollinen energiajuoma (2015) ja Äitipeli- selviydy voittajana (ilmestyy 3/2016).

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 7.3.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!