Viisas Elämä -klubi 29.2.2016: Herkän vatsan kokkikoulu – ruokavaliolla kohti hyvää oloa ja tervettä vatsaa

287
Herkan_Vatsan_kokkikoulu_VE-artikkeli.jpg

Viisas elämä -klubi 29.2.2016: Pauliina Tervo

Herkän vatsan kokkikoulu – ruokavaliolla kohti hyvää oloa ja tervettä vatsaa

Suomessa on noin miljoona ihmistä, jotka kärsivät päivittäin toiminnallisista vatsavaivoista. Jatkuvat vatsavaivat vievät elämänilon, sairastuttavat ja rapistavat kehoa sekä rasittavat mieltä. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, miten voit laittaa vatsavaivat kuriin syömällä herkälle vatsalle sopivaa, puhdasta ruokaa. Illan aikana saat Herkän vatsan kokkikoulu -kirjan tekijältä, reseptivelho Pauliina Tervolta parhaimmat vinkit ruoanlaittoon ja gluteenittomaan leivontaan.

Illan aikana voit ostaa Herkän vatsan kokkikoulu -ruokakirjaa, ihania luomumausteita ja terveyttä tukevia kotimaisia marjajauheita sekä muita Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja.

Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, reseptivelho, kouluttaja, suosittu bloggaaja ja yrittäjä. Tervon vetämät Herkän vatsan kokkikoulut ja FODMAP-keittiöni -blogi ovat saavuttaneet suuren suosion.

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 29.2.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä:Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!