Viisas Elämä -klubi 21.3.2016: Teemu Kassila ja Kalervo Koskela

312
conceived-as-1112455_1280.jpg

IHME ALKAA NYT

Uusia toipumiskeskeisiä näkökulmia riippuvuuden taustoihin ja hoitoon

Päihdeongelmista toipuminen on suhteellisesti hiipunut samaan aikaan, kun ammattilaisuus on yhä enemmän teoretisoitumassa, teknistymässä ja medikalisoitumassa. Milloin olemme kadottaneet kosketuksen toipumiseen ja tyytyneet pelkkään haittojen ehkäisyyn ja asiakkaiden puolitiehen jättämiseen?

Toipumiskeskeisyys, joka on ollut pitkään hukassa, on se positiivinen buusti, joka nostaa suomalaisen päihdehoidon uskottavalle tasolle. Nyt on aika kääriä hihat ja katsoa ongelmaa suoraan silmiin ja löytää uusia näkökulmia!

Onneksi toipuminen mistä tahansa addiktiosta on mahdollista. Toipuminen on alati uusiutuva matka mielen ulkopuolelle, olemisen ja rakkauden paikkaan.

Klubi-illan puhujia ovat:

Teemu Kassila, päihdeterapeutti, taiteilija

Kalervo Koskela, päihdeterapeutti, VTM

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 21.3.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!