Vapaaehtoistoiminta lasten parissa on elämys – tule mukaan!

228
bcdaec80

Pelastakaa Lasten vapaaehtoistoiminnan kesäkiertue \”Ehdoton elämys\” on mukana 28.-29.5.2011 Maailma kylässä -tapahtumassa Helsingin Kaisaniemessä. Jaossa hauskoja ilmaispostikortteja. Käy kurkkaamassa kuvagalleriaamme netissä

Facebookissa www.facebook.com/ehdotonelamys tai kampanjan kotisivuilla www.pelastakaalapset.fi/ehdotonelamys. Samalla voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tai pyytää lisätietoja toiminnasta.

Jokainen lapsi on oma erityinen persoonansa, jolla on omat mieltymyksensä ja tarpeensa. Aina lapsen omien vanhempien voimavarat eivät riitä arjessa jaksamiseen. Tarvitsemme vapaaehtoisia tekemään arvokasta ja ennaltaehkäisevää työtä lasten hyväksi.

Etsimme jatkuvasti uusia tukiperheitä, tukihenkilöitä, lomakoteja, Mantelichat-päivystäjiä sekä jäseniä paikallisyhdistyksiin. Lapsen tai hänen perheensä auttaminen tuo mukanaan onnistumisen iloa. Vapaaehtoistoiminta ja lapsen maailmassa seikkaileminen on ainutlaatuinen, ehdoton elämys!

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Se on osa maailmanlaajuista Save the Children -liikettä, joka antaa lapsille toivoa, tukea ja turvaa yli 120 maassa.