Vapaaehtoiseksi

450
MtA300

Minun taloni Arabianranta on nyt ensimmäistä kertaa järjestettävä viikon mittainen tapahtuma, joka tuo naapurit ja alueesta ja sen rakentamisesta kiinnostuneet yhteen. Tänä vuonna talot tulevat tutuksi 11.-16.9. 

Tapahtumassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla asuminen, taide, muotoilu ja arkkitehtuuri sekä yhdessä tekeminen. Tapahtumakonseptin toteuttaminen tarkoitus mahdollistaa tulevaisuudessa myös muilla asuinalueilla.

Minun taloni Arabianranta kutsuu kaikki vapaaehtoistoiminnasta innostuneet tekemään tapahtumasta ikimuistoisen. Tarvitsemme joukkoomme mukaan kaikenlaisia osaajia. Päivän aikana on tarjolla muassa roudausta, kahvinkeittoa, valokuvaamista ja muuta dokumentointia, sekalaista säätämistä ja rakentamista, infoamista, kiinnittämistä, monistamista, opastusta, kuljetusta ja järjestyksen ylläpitoa.

Kerro mikä sinua kiinnostaa, mitä osaat tehdä, mitä haluaisit tehdä ja onko sinulla ajo- tai järjestysmieskortti (ja haluatko hyödyntää niitä). Liitä mukaan yhteystietosi eli sähköposti ja puhelinnumero. Tule mukaan toteuttamaan ainutlaatuista tapahtumaa rennossa ja inspiroituneessa porukassa! 

Reipasta sakkia pyydetään jättämään yhteystiedot ja yllä kuvatut tiedot osoitteeseen satu.onnela(at)gmail.com.

 

 

 

WDC2012 logo_B_PMS_51

Minun taloni Arabianranta osana Artovan henkeä kuuluu World Design Capital Helsinki 2012 – ohjelmaan. Designpääkaupunkivuoden tavoitteena on esitellä tapoja, joilla elinympäristöämme kehitetään designin keinoin. Näin teemme yhdessä kaupungistamme paremman paikan elää.