Vaaka ry:n vauvakassikeräys Kumpulan Kylätilassa

322
vaaka ry.jpg

VAUVAKASSIYHDISTYS VAAKA RY – Vauvakassikeräys Kumpulan Kylätilassa!

Vauvakassiyhdistys Vaaka ry järjestää huhti- toukokuussa 2015 kaikille avoimen vauvakassikeräyksen. Vauvakassi on hyväkuntoisista käytetyistä tai uusista vaatteista sekä tarvikkeista koottava pienoiskokoinen äitiyspakkaus. Keräyksen kassit lahjoitetaan vauvaperheille Sortavalan alueelle Karjalaan, Senegaliin Afrikkaan ja Viroon. Keräyksen tavoitteena on kerätä 1600 vauvakassia. Kasseja kerätään kahdella erilaisella sisällöllä, tarkemmat tiedot alla. Vaaka ry ottaa vastaan ainoastaan hyväkuntoisia, puhtaita, tahrattomia ja ehjiä vaatteita & tarvikkeita, joten tarkistathan vaatteiden kunnon huolellisesti ennen kassiin pakkaamista.

VAUVAKASSIN SISÄLTÖ:

Kassi 1: (kohteet Karjala ja Viro): toppapuku (esim. äp:n puku), talvihattu, toppatumput, toppatöppöset tai villasukat, aluskypärälakki, kevytvanupuku tai fleeceasu tai villa-asu (2-osainen asu käy), 7 sisävaatekertaa (esim. body ja housut, body ja potkuhousut); kokojakauma (suositus) 1×50-56cm, 4-5×60/62-68cm, 1-2×70- 74cm, 2 sukat, sukkahousut tai puolipotkuhousut, vauvan pyyhe, vauvan aluslakana (noin 90x120cm), ensilelu

Kassi 2: (kohde Senegal, Afrikka): vauvanpeitto (ei villa) ja peittoon sopiva pussilakana, kesäpäähine, ohut pipo/myssy, vauvan tossut tai vastaavat, ohuet tumput, 2-3 harsovaippaa tai 1-2 kestovaippahousua (myös hahtuvavillahousu käy) imuosineen, 7 sisävaatekertaa (esim. body ja housut, body ja potkuhousut tms); kokojakauma (suositus) 1×50-56cm, 4-5×60/62-68cm, 1-2×70-74cm, 2 sukat, sukkahousut tai puolipotkuhousut, vauvan pyyhe, vauvan aluslakana (noin 90x120cm), ensilelu Sisältö pakataan tiiviisti kangaskassiin. Kangaskasseja voit halutessasi ostaa kerääjiltä hintaan 5€/kpl (tuotot keräyksen toteuttamisen hyväksi). Tyttöjen kassit merkataan punaisella, poikien sinisellä ja neutraalit valkoisella nauhalla (sido pieni pätkä esim. lahjanauhaa tai matonkudetta kassin kahvaan). Otamme mielellämme lahjoituksena vastaan myös pelkkiä kangaskasseja vauvakassien pakkaamista varten. Kassin suositeltava koko k. 55cm, l. 45cm ja kahvat 57cm. Kassin voi ommella uudesta tai kierrätetystä kankaasta ja kasseja voi toimittaa alla mainituille kerääjille.

Tuo kassit Kylätilaan, Intiankatu 31, ma 4.5. klo 17.30-19.00