Uuden oppiminen ja itsensä haastaminen innostavat – ja tietenkin ne leffat!

471
8741342390 cfa70aa841 z

Julkaisemme pienen sarjan haastatteluja AFFin tekijätiimin jäsenistä. Ensimmäisenä esittelyssä ovat vuoden 2013 vastaavat tuottajat Iiris ja Noora.

Yhdessä tekemisen meininki, paikallisuus, vapaaehtoisuus ja kiinnostavat tuoreet lyhytelokuvat ovat Artova Film Festivalin vastaavan tuottajan Noora Lindroosin mielestä parasta AFF:ssa. Noora Lindroos tuottaa AFF:ia yhdessä Iiris Lehtisen kanssa. Tuottajapari oli ensimmäistä kertaa mukana AFF:ssa viime vuonna, jolloin he olivat osa kolmen hengen tiedotustiimiä. 

”Ihan ensimmäisen kerran kuulin AFF:sta, kun huomasin toisen kerran järjestettävän AFF:n festivaalijulisteita ympäri Artovan aluetta. ”Kiinnostus elokuviin ja se, että AFF on aivan mahtava uudenlainen festari, sai minut viime vuonna hakemaan mukaan tiedotustiimiin”, kertoo toinen vastaava tuottaja Iiris Lehtinen. ”Tuottajaksi päädyin, kun meitä pyydettiin tehtävään”. Vastaavan tuottajan tehtävät ovat laajat ja siksi onkin hyvä, että tänä vuonna on kaksi jakamassa vastuuta ja työtehtäviä. ”Valvon kaikkea mitä AFF:ssa tapahtuu, sovin kaikenlaista ihmisten kanssa ja teen kaiken mikä ei kuulu kenenkään muun tehtäviin tai jäisi muuten tekemättä”, Iiris kuvailee työtehtäviään.

Tuottajien mielestä AFF on rento, elävä, avoin ja yllätyksellinen festivaali. ”AFF on selkeästi tekijätiiminsä näköinen festivaali, joka muuttuu joka vuosi”, Iiris toteaa ja jatkaa: ” Vapaaehtoiset sekä mahdollisuus nähdä ja näyttää uutta upeaa lyhytelokuvaa tekevät AFF:sta aivan mahtavan festivaalin”.

Nimi: Noora Lindroos
Tehtävä AFFissa: vastaava tuottaja
AFFin ulkopuolella: kirjallisuudenopiskelija, henkilökohtainen avustaja
Suosikkielokuva: itkettävän ihana Dancer in the Dark

8741342590 debb4bcb0e z

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nimi: Iiris Lehtinen
 Tehtävä AFFissa: vastaava tuottaja
 AFFin ulkopuolella: markkinointisuunnittelija,         tapahtumatuottaja ja tuotantoassistentti
 Suosikkielokuva: Aamiainen Tiffanyllä