Tuulisen kesän päätös, romanttiset ILTAMAT! 12.7

521
sammakot.jpg
sammakot.jpg

Vanhankaupungin kesäteatterissa lauantaina 12.7. klo 19 alkaen.

Iltamat on vanhaa suomalaista kesäkulttuuria. Vanhankaupungin kesäteatterin moderni Yhteispiha2008 -kausi päättyy esitykseen iltamista. Iltamat on kertaluonteinen esitys, jota harjoitellaan kahden viikon ajan.

Arabianranta-Toukola-Kumpula -alueella asuvan kannalta Iltamat on erityisen mielenkiintoinen, sillä suuri osa sen esityksistä on saanut aiheensa alueesta – sen ihmisistä, rakennuksista, tapahtumista ja tunnelmista.

Tuulisen kesän iltamat on myös hellä näyte siitä miltä esittävä taide näyttää perinteisen iltamakulttuurin raamituksessa. Se on ohjelmallinen ja yllätyksellinen lahja kesäkaupunkilaiselle, tutkielma suomalaisesta urbaanissa luonnossa.

Esittämässä ja iltamia tekemässä ovat olleet Stadia-Metropolian esittävän taiteen opiskelijat, hankkeen taiteellinen vastaava Pilvi Kallio ja esittävän taiteen tekijät Sami Nieminen ja Teemu Päivinen. Äänimaisemaa tilaisuudessa työstää Miro Mantere.

Ohjelmistossa on runonlausuntaa, pienoisnäytelmiä, eri kykyjä mittaavia pelejä sekä tietysti tanssia koko kansalle. Puffettissa tarjoillaan kahvia ja purtavaa. Ohjelmisto soveltuu lapsille vanhempien seurassa.

Liput ovat 2 euroa ja tuotto menee kokonaisuudessaan Helsingin ammattikorkeakoulu Stadian kesäteatterin "hautajaiskuluihin" (Stadia yhdistyy 1.8. Evtek-ammattikorkeakoulun kanssa).

Varaa paikkasi pian, toivomme me!

LIPPUVARAUKSET puh. 050 511 5625 tai pilvi.kallio@stadia.fi  (varaa käteistä lippuluukulle).

Katso paikka ja kuvia kesän ohjelmistosta http://kesateatteri.stadia.fi

Tänä kesänä Vanhankaupungin kesäteatteri on kaikkien Yhteispiha 2008!