Tuo työpajasi Arabian Katufestivaalille!

349
romutyopaja

Seitsämättä kertaa järjestettävä Arabian Katufestivaali etsii nyt lisää ohjelmaa erilaisten työpajojen muodossa. Liittyipä ideasi katutaiteeseen tai kierrätykseen, olipa se suunnattu lapsille, nuorille tai aikuisille, tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa itseänne inspiroivissa puitteissa 17.5.2014 klo 12-17.

Huom ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.4.

Helsingin suurimpana alueellisena kierrätystapahtumana ja katutaiteen näyteikkunana paikkansa lunastanut katufestivaali kokosi viime vuonna yhteen 8000 kävijää, yli 120 taiteilijaa, kierrätyspisteitä yli 50 sekä lukuisia kahviloita ja ravintoloita.

Festari antaa tekijöilleen vapaat kädet, mutta spontaanisti osallistumaan tempaavat nonstop-pajat ovat näyttäneet toimivan erityisen hyvin Arabian Katufestivaalin urbaanissa ympäristössä.

Kaikenlaiset ideat ovat tervetulleita – ainoa vaatimus on halu yhdessä tekemiseen katutaiteen tai kierrätyksen parissa! Tähän mennessä mukaan on tulossa mm. Robottiattiasu- & romurobottipajat, Katutaidepaja, Paperinukkepaja ja Sirkus workshop. 

Tarjoamme järjestäjille hyvän näkyvyyden, loistavan tunnelman, ruoan sekä loungen, jossa tavata muita tekijöitä ja taiteijoita.

Tuo siis työpajasi rikastuttamaan Arabian karnevaalitunnelmaa! Lähetä ehdotuksesi viimiustään 15.4. mennessä osoitteeseen arabian.katufestivaali@gmail.com. Tervetuloa!

 

ArabianKatufest-fb-header-violettiviiva-1