Tule tekemään Artova Kinoa

507
ArtovaKino logoRGB facebook

Helsingin suloisin elokuvaklubi kaipaa uusia vapaaehtoistekijöitä. Ilmoittaudu mukaan 3.11. mennessä osoitteeseen artovakino@gmail.com 

Artova Kino on kaikille avoin Arabian alueen elokuvaklubi, joka toimii kolmatta vuotta Arcadan isossa salissa Arabianrannassa. Elokuvia pyritään näyttämään myös 35 mm filmiltä. Me, Azar, Mari, Janne, Iiris ja Panu olemme tehneet Artova Kinoa nyt kolme vuotta ja haluamme antaa uusille tekijöille mahdollisuuden nähdä ja näyttää niitä elokuvia joista juuri te olette kinnostuneet.

Artova Kinoa pyörittää ryhmä, joka päättää ohjelmiston, etsii oikeudet ja kopiot ja järjestää näytökset. Tule siis osaksi ryhmää pättämään millaisia elokuvia Artova Kinossa näytetään.

Pääset myös sisään elokuvaoikeuksien metsästämisen kummalliseen maailmaan ja hankkimaan elokuvien kopioita.

Artova Kinossa tehdään yhteisiä päätöksiä ja pyritään jakamaan vastuut niin ettei kenellekään tule liikaa tai liian vähän tekemistä. Voit tulla tekemään esimerkisi seuraavia asioita.
Oikeuksien ja kopioiden hankinta
Alustajien koordinointi
Tiedotus ja markkinointi
Näytösten pito
Sekä ohjelman ideointi johon kaikki pääsevät mukaan

Artova Kinolla on budjetti oikeuksiin, kopioihin, filmiliikenteeseen, graafisille materiaaleille ja koneenkäyttäjille. Artova Kinolle on myös muodostunut maine erilaisten toimijoiden keskuudessa kiinnostavana ja kunnianhimoisena elokuvaklubina.

Artova Kino tekee tiivistä yhteistyötä Arcadan, Walhallan ja Finlandssvenskt filmcentrumin kanssa. Artova Kinoa tukevat Helsingin kulttuurkeskus ja Taiteen edistämiskeskus. Pitkää jatkunutta yhteistyötä on erilaisten elokuvatoimijoiden ja kulttuuri-instituuttien kanssa, kuten Kava, Ranskan instituutti, Goethe instituutti, Tuglas seura, Elokuvakontakti, HIFF ja Artova Film Festival AFF.

Siispä jos olet elokuvahullu tai muuten vaan pidät elokuvista ota meihin yhteyttä 3.11. mennessä osoitteeseen artovakino@gmail.com

Artova Kinon sivut löytyvät osoitteesta www.artova.fi/artovakino