Tilaisuus sinulle graafinen suunnittelija&taittaja

337
painter

Graafinen suunnittelija/taittaja ja kirjoittaja, tule mukaan tekemään KUOHU-lehteä!

Haluatko olla mukana tekemässä luettua ja rakastettua kaupunginosa- ja kulttuurilehteä? Kuohua tekemään ovat tervetulleita niin valmiit alan ammattilaiset kuin ensiaskeleita ja referenssejä lehden tekemisessä etsivät media-alasta innostuneet. Kuohua tehdään vapaaehtoisvoimin ja suurella sydämellä. Lehden tekemisestä ei kerry palkkioeuroja, mutta sitäkin enemmän iloista ja hyödyllistä kokemusta ja tekemisen riemua yhdessä innostuneen toimituskunnan kanssa.

Toimitus- ja avustajajoukkoomme mahtuu nyt uusia tekijöitä:

Kuohun ihastuttavasta ulkoasusta ja taitosta kaksi vuotta vastanneen Annan siirtyessä uusiin haasteisiin, tarjolla on paikka graafiselle suunnittelijalle/taittajalle. Vastaat lehden ilmeestä ja taittamisesta. Iloitsemme myös taitavasta kamerankäytöstä ja halusta toteuttaa kuvituksia: kuvaaminen, piirtäminen – grafiikka kaikissa muodoissaan sopii mainiosti Kuohuun. Tarkempi toimenkuva määrittyy kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Työssäsi sinua tukee Kuohun toimitus.

Mielitkö kirjoittaa sinua koskettavasta ja kiinnostavasta aiheesta ArToVan alueella? Kuohu on areena, jossa sanomasi luetaan varmasti. Etsimme sekä vakituisesti Kuohuun kirjoittavia että uusia vieraskyniä rikastamaan rakastetun lehtemme sisältöä.

Esittele itsesi, osaamisesi ja tarinankerrontataitosi lyhyesti kuohu.toimitus@gmail.com tai soita päätoimittaja Tarja Törmäselle gsm 040 544 5550. Olethan meihin yhteydessä ma 2.2.2015 mennessä.

KUOHU on Arabianrannan, Toukolan ja Vanhakaupungin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä sitoutumaton kaupunginosa- ja kulttuurilehti, jota tehdään kunnianhimoisesti, vapaaehtoisvoimin ja suurella riemulla.