Tiistai Arabia: Blue Lights – Jani Jokisen säveltämää uutta tanssimusiikkia

285
Blue_Lights_tapahtuma3.jpg

Heipparallaa ihmiseit!

Tarttis vissii keksii jottai senmost tekstii mikä houkuttelee… En keksi. Mut tuut jos et voi ol tulemat!

Aijjoo, enne ku ruppeet lukemaa (jos jaksat) ni kannattaa kaivaa Suami- Jani-Suami Sanakirja kehii 😉

Mul o ollu jo pari vuat haaveen et saisin esittää omaa musaa, ehkä jopa iso pändi kans, ja se musa mitä oon halunnu esittää o tiättyki Suamalaist tanssimusaa. Oon säveltän vuade vertta, oikeestaa enimmäksee tän kulunee puale vuade aikan konserti ohjelmistoo ja haluun pääst esittää teil niit sävellyksii ja sovituksii, nii monel ihmisel ku vaa vähäki! On ollu kivaa, on ollu tuskaa… Paljonki ku oon tahinu Sibben kans et mihkä pistetää mikäki nuatti. Ohjelmistos on paljo kaikkee, ommeinaa beguinee, o tangoo ja o siäl pari valssiiki ja kaverin yks foxtrotti! Se et se musa saadaa paperil o vaa ideoitte kirjottamist ylös ja perslihaste reenaamis, mut sit ku se halutaa et se koskettaa ihmist..

Oisin iha hukas ilma mu upeet orkesterii.. Vitsi mul o upeit opiskelu ja tyäkaverei!! Taitavii ku mikkä, ja iha hauskoiki. Suurin tyä niil o kyl kestää mu juttujani 😉 Ja kappaleetha alkaa elämää vast ku niihi saatii sanat. Täs kohtaa haluun kiittää Iinaa ja Emiliaa, ootte huippui, upeet tyätä jo. Kiitos!!!

Luppaan et mennää fiiliksest toisee, ensiks pompitaa ku rusakot kaupas ja sit kaivetaa nenäliinoi et voiraa kuivat silmät ku ne ainaki toivottavast hikkoo ees hiuka! Vaik ollaanki koulu tilois, ni koitetaa tehr siit iha oikee keikka, tuut sit kuuntelee taik tanssimaa, ollaa jokane täysil sii hetkes ja nautiskellaa, eiks vaa? Tulkaa porukal, isol taik piänel, pääasia et tuutte, muute tuun hakkee!

Mittän ei tart maksaa ku tuut sisäl, mut ulospääsyst voiraa puhel… 😉 No eei, jät kukkaro autoo ja tul itte sisäl!

Nährää 9.5. klo 19.00 Arabial Gallerias!

Heipä hei ja… Heipä hei!

Säv. sov. pasuuna/piano/haitari- Jokine

Laulut ja sanotus- Emilia Vihanto &

Iina Mutikaine

Piano- Ida Alane

Kontrabasso- Sami Jaakkola

Rummut/perkat- Timo Heinämäki, Axel Jaatine, Juuso Ahlroos

Kitara- Juho Jokio

Haitari- Katariina Kankkune

Trumpetti/flyygelitorvi- Mari Talala

Alttofoni/bassoklara- Jesse Mast

Viulut- Tina Nikku, Lotta Ahlbeck, Lotta Määttä

Sellot- Laura Muona, Ville Lodders

Ps. Sukunimie lopust puuttuu N-kirjaimet, kosk jos Jaakkola perää pistää N-kirjaime, ni siithä tulee sillo Jaakkolan, ”Sami Jaakkolan”… Mikä? Basso? No se se varmaa o, mut muuteha sii ei ol mittän järkee! Ei se Sami ny kaikkee omist vaik kova jätkä onki!

(Jos luit loppuu saakka, kommentoi vaik terve)

Jokise Jani, suaraa Suame Kiukaisist