Artova Film Festival AFFin kilpailusarjojen elokuvat julkistettu!

394
aff fbprofile

Kaksi päivää, kolme salia, lähes 40 mieltä ja verkkokalvoja hivelevää leffaa kilpailu- ja näytössarjoissa. Kolmas Artova Film Festival AFF valtaa Suomen Sunset Boulervardin 7.-8.9.2012, Jan-Magnus Janssonin aukio 1, Arabia, Helsinki.Tiukkaa ammattitaitoa ja rentoa asennetta uhkuva AFF kokoaa yhteen uusimmat elokuvat jotka ovat jättäneet jalanjälkensä Arabian alueelle. Tänäkin vuonna festivaalille lähetettiin liki 100 elokuvaa, joista parhaat ovat selvittäneet tiensä festivaaliohjelmistoon. Ohjelmisto koostuu kilpailu- ja näytössarjoista, nähtävillä on niin koskettavia dokumentteja, valloittavaa fiktiota, leffoja marginalista kuin kokonaisuus kokeellista, kansainvälistä elokuvaa. Festivaali painottaa elokuvien arvostelussa kokonaisuutta, tarinaa ja tunnelmaa.

Kilpailemassa on Ikuisesti sinun ja Kerjäläiselokuvan kaltaisia tunteita nostattavia ensi-iltansa AFFissa saavia uunituoreita tulokkaita. Kilpailusarjan tuomaroivat Reetta Aalto, Sami Sänpäkkilä ja Olli Sulopuisto sekä design-viikolla ensimmäisen kerran jaettavan Muoto-palkinnon valitsijat Mari Savio ja Kari Korkman. Tuomariston puheenjohtajana toimivat Azar Saiyar ja Mari Andersson. Voittajat julkistetaan 8.9. ja voittajatöistä koostetaan erikoisnäytös Rakkautta & Anarkiaa festareille.

Elokuvien esittelyihin pääset tästä.

AFF panostaa kiinnostavan elokuvaohjelmiston lisäksi myös kokonaisvaltaiseen festivaalielämykseen. Festivaaliviikonlopun avaa suomen ihanimman elokuvakerhon Artova Kinon esittely, lisäksi ohjelmistossa Marginaaleja -ammattilaisseminaari sekä avajaisklubi yhteistyössä Doc Loungen kanssa.

Ohjelmisto ja esittelyt elokuvista löytyvät AFFin nettisivuilta sekä katalogista. Kaikki näytökset ovat ilmaisia ja kaikille avoimia, joten olit sitten varastotyöläinen tai citycowboy, saavu paikalle nauttimaan tuoreesta visuaalisesta kerronnasta!

AFFin pääjärjestäjä on Artova, yhteistyökumppaneina mm. Arcada, Metropolia, Aalto Yliopisto, Heltech, Doc Lounge, HLEF ja Rakkautta & Anarkiaa.

Elokuvia Suomen Sunset Boulevardilta!

www.artovafilmfestival.fi
www.facebook.com/artovafilmfestival

Lisätiedot
Noora Lindroos, tiedottaja
puhelin
aff.press@gmail.com
www.artovafilmfestival.fi