Tervetuloa uusittuun alueportaali Artova.fi:hin

388
Chrysanthemum

Pitkään suunniteltu ja työstetty sivustouudistus on viimein tapahtunut! Vuonna 2008 suunniteltu sivu oli kauniisti sanoen varsin vanhentunut, eikä oikein enää pystynyt toimimaan alustana tälle runsaalle aktiivisuudelle joka alueella on aikaan saatu.

Sivun rakenne on pysynyt pääosin samana, menuja on uuditettu ja joitakin osioita on lisätty. Etusivu toimii entistä selkeämmin koko Arabian alueen (Arabianranta, Toukola, Vanhakaupunki) alueportaalina. Etusivulta pääsee eri osioihin, kuten Artova, Arabian asukastalot, Kotikaupunkipolut ja tapahtumat. Palveluhakemiston alle on pyritty kokoamaan alueen palvelut. 

Ilmoita tapahtumasta -lomake löytyy nyt yläpalkista ja toivomme että käytätte sitä yhtä aktiivisesti kuin aiemminkin. Nyt sillä jätetyt jutut saavat entistä paremmin näkyvyyttä. 

Suurin uudistus on mobiiliversiot. Sivut toimivat nyt myös kaikissa mobiililaitteissa 🙂

Sivuilla on todennäköiseti vielä kesän mittään toiminnallisia kummallisuuksia ja mahdolisesti toimimattomia linkkejä ta muuta kummaa. Jos törmätte tälläisiin, olisimme kovin kiitollisia jos laittaisitte meille niistä viestin osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com 

Artova toivottaa teidät kaikki nykyiset ja uudet käyttäjät tervetullaiksi uusituille sivuille. Ja tietty saa mieluusti laittaa kommentteja sivuista muutenkin vaikka tähän alle kommenteihin tai meiliin. 

Sivun designin on suunnitellut Minh Nguyen ja toteutuksesta vastaa PHZ.FI.