Tervetuloa Kaupunginosayhdistyksen uusille kotisivuille!

523

Kaupunginosayhdistys avaa toimintansa asukkaille ja muille alueen toimijoille. Avautumisen ensimmäinen osa ovat nämä kotisivut. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä asukaista, opiskelijoista ja alueella työskentelevistä löytävät sivut ja kokevat ne omikseen. Kerrothan meille toiveistasi.

Sivuilla on tarkoitus keskittyä kaikkeen siihen mikä koskettaa alueen ihmisiä, niin toiminnan kuin rakentamisen kannalta.

Voit jättää "Ilmoita tapahtumasta"-linkin alta uutis-artikkelin tai ilmoituksen tapahtumasta. Kierrätä palstalta voit jättää ilmoituksen ja Keskustelussa käydä keskustelua alueen asioista, tai laittaa suoraa palautetta esimerkiksi Ota yhteyttä-lomakkeella.

Vasemmalta ja ylhäältä löytyvät navigointi-valikot ja oikella ovat Ajankohtaiset (jossa seurataan ajnkohtaisia hankkeita), Viimeisimmät keskustelut ja jatkuvasti päivittyvät rss-syötteet Helsingin kaupungilta, Hesarista ja Helkalta.

Kaupunginosayhdistyksen toiminta muokkautuu jäsenien toiveiden mukaan ja toivomme että liityt jäseneksi vasemmalla olevasta linkistä. Voit olla joko hiljainen tai toimelias jäsen halusi mukaan.

Sivuja päivitetään jatkuvasti ja ne tulevat täydentymään pikkuhiljaa.

Tervetuloa siis sivuille sekä kaupunginosayhdistykseen. Kuulemme mielellämme toiveita alueen kehittämiseksi, sekä kehitysehdotuksia sivuista, että kaupunpunginosayhdistyksen toiminnasta.

Terveisin hallituksen ja toimituksen puolesta
Janne Kareinen
Hallituksen Pj
Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki-kaupunginosayhdistys