Tervetuloa Artovan ja Arabian Asukastalojen kuntavaalipaneelin asukastalo Bokvillaniin sunnuntaina 12.3. klo 17:00 – 19:00

492
Arabianranta rantamaisema

Tervetuloa Artovan ja Arabian Asukastalojen yhdessä järjestämään kuntavaalipaneeliin asukastalo Bokvillaniin osoitteeseen Hämeentie 125 sunnuntaina 12.3. klo 17:00 – 19:00.

Kuntavaalipaneelin osallistujat koostuvat pääosin alueen tai lähialueen ehdokkaista, mutta paikalla on ehdokkaita myös muualta Helsingistä, kuten Vuosaaresta. Sunnuntaina paikalle tulee kokoomuksen ehdokkaista juuri valmistumassa oleva oikeustieteiden maisteri ja aktiivisesti eri ryhmien kanssa vapaaehtoistyötä tekevä Laura Varjokari Vallilasta ja koodari ja asukasvaikuttaja Joona Haavisto Hermannista. Vihreitä edustaa Arabian alueelta tuttu cleantech-asiantuntija ja yrittäjä Kaisa Hernberg ja toukolalainen erityisopettaja Johanna Nuorteva. SDP:n ehdokkaat tilaisuudessa ovat erityisopettaja ja kasvatustieteiden maisteri Eevi Kirjasniemi Arabianrannasta ja kaupunginvaltuutettu, historiantutkija ja Helsingin yliopiston dosentti Ville Jalovaara SDP:stä. Vasemmistoliitosta nähdään paikalliset Animalian toiminnannjohtaja ja vasemmistoliiton puoluevaltuutettu Mai Kivelä ja asukasvaikuttaja ja Vartiosaariaktivii Mika Välipirtti, molemmat Arabiarannasta. Perussuomalaisia edustaa vuosaarelainen, mutta Kumpulassa työskentelevä alueen omakseen tunteva avuruustutkija Tiera Laitinen. Keskustan ehdokkaista paneeliin saapuu vuoden Arabianrannassa asunut valtiotieteiden lisensiaatti ja mikroyrittäjä Sole Moladender ja Arabianrannan, Toukolan ja Vanhankaupungin alueella vuosia asunut Riitta Korhonen (sitoutumaton), joka asuu nykyään Viikissä. Väitöskirjatutkija, filosofian maisteri ja koulunkäyntiavustaja ja alueella tunnettu yhdistysaktiivi Lauri Alhojärvi taas edustaa SKP:tä ja Helsinki-listoja sitoutumattomana ehdokkaana. 

Tilaisuuden juontavat Keijo Lehikoinen Artovasta ja Janne Saarikivi Asukastalojen puolelta.

Kuntavaalipaneelin ajan asukastalo Bokvillanissa toimii Kaffila Bokvillan, jossa on saatavilla kahvia ja tuoretta pullaa ja muita leivonnaisia.

Muistathan, että yleisölle on varattu runsaasti aikaa kysymyksille. Jos mielessäsi on jotain, mitä erityisesti haluaisit kysyä, niin laitan meiliä osoitteeseen kaupunginosayhdistys@gmail.com 

 

Raitiovaunu 6 kääntyy