Tekniikan maa -isänpäivätapahtuma

343
IMG_20171025_100928_web.jpg

Tekniikan museo juhlistaa isänpäivää 12.11. klo 12-15 järjestämällä koko perheen tapahtuman uudessa Tekniikan maa -näyttelyssä.

Tapahtuman ohjelma:

klo 12 Tekniikka tutuksi -opastus

Mitä on tekniikka ja missä se luuraa? Opastuksella tutkitaan keskustelun ja toiminnan kautta tekniikkaa erilaisissa ympäristöissä. Opastus soveltuu n. 5-8-vuotiaille vanhempineen. Mukaan mahtuu max. 25 hlöä.

klo 13 Koneellista-tanssi- ja liiketyöpaja

Työpajassa tutkitaan tekniikan historiaa, mekaniikkaa ja koneen liikettä ihmiskehon avulla.

Inspiraation lähteenä tanssille toimivat museoesineet. Paja soveltuu koululaisille ja aikuisille, mukaan mahtuu n. 12 kiinnostunutta. Pajaan on vapaa pääsy; tervetuloa isät, äidit ja lapset!

Ilmoittautuminen pajaan: https://docs.google.com/a/tekniikanmuseo.fi/forms/d/1lHl8bmbL9CYWC6xSX73eM5qGqzWwLr3VW997_JLaL9g/edit

klo 13-15 Non-stop -työpaja

Työpajassa pääsee yhdessä askatelemaan esillä olevista materiaaleista ohjeiden avulla erilaisia yksinkertaisia ja hiukan haastavampia mekaanisia laitteita: nostureita, hihnapyöriä ja kampikoneita. Työpajaohjaaja neuvoo ja opastaa tarpeen mukaan. Paja toimii non-stop-periaateella, työpajamaksu 5€ maksetaan lipunmyyntiin ennen pajaan tuloa. Pajaan pääsee 14.30 saakka.

Lisäksi näyttelyssä tarjolla runsaasti itsenäistä puuhaa: toimintapisteitä, piirustustehtäviä ja kummituksen kuvasuunnistusta!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa!