Tapio Wirkkalan taidepuiston 10-vuotisjuhla 1.10.2022

439

Ohjaaja Robert Wilsonin suunnittelema kokonaistaideteos ja taidepuisto koostuu yhdeksästä eri huoneesta, joita rajaavat pensaat. Huoneet on valaistu eri tavoin ja valo luo erilaisia tunnelmia tiloihin. Taideteos on osa Helsingin kaupungin taidemuseon (HAM) julkisten taideteosten kokoelmaa, kasvillisuudesta huolehtii Stara ja valaistuksen hoitajana on Helsingin Energia Helen. Avajaisia vietettiin lokakuussa 2012.

10-vuotisjuhlan järjestää kaupunginosayhdistys Artova ry:n Artovan Kotikaupunkipolut -työryhmä. Puiston peruskorjausten valmistuttua siivoamme talkoilla puistoa syksyn lehdistä ja kesän lintujen jäljistä perjantaina ennen juhlaa. Puiston viihtyvyys on kaikkien yhteinen asia! Korjauksista vastaa HAM ja toteuttaa Stara.

Juhlat puistossa lauantaina 1.10.2022. klo 15:30 alkaen! Tilaisuuden avaavat Maaria Wirkkala ja Tuula Isohanni, jotka kertovat puiston symboliikasta. Ohjelmassa Pop & Jazz -konservatorion muusikkoja esiintymässä, puistoon tutustumista, seurustelua naapureiden kesken ja kahvit. Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiö lahjoittaa ensimmäisille juhlavieraille Wilson meets Wirkkala -teoksen. Olotilan terassilla voi istuskella ja pop up -ravintolan paikalla (säävaraus). Rankkasateen sattuessa pidetään juhlat Olotilan puolella.

Tervetuloa mukaan tekemään naapuruston oma juhla!

https://fb.me/e/2AT25Chh4

Lisätietoja: artovankotikaupunkipolut@gmail.com