Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Työpaja
Time4.6. klo 18:00-20:30

Kalastusopastusta perheille 4.6.2015 klo 18

1369472643250_1_large.jpgKosken suulla ja rannoilla kalastetaan? Hienon näköistä, mutta et oikein tiedä miten osaisit liittyä porukkaan?

Tervetuloa mukaan opettelemaan kalastustapoja ja kalankäsittelyä! Vantaansuun vapaa-ajankalastajat tulevat joukolla opettamaan innokkaita kalanoviiseja! Mukaan mahtuu kaikenikäisiä kalastajia. Yli 14-vuotiaan pääsevät mukaan jo ilman vanhempiaankin, ja aikuiset ilman lapsia ovat myös tervetulleita.

Tapaamme Matinsillan (se iso silta) vieressä, Arabianrannan puolella torstaina 4.6. klo 18. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: tuuli.aitolehti@evl.fi

Voimme ottaa mukaan noin 20 perhettä. Jos ilmoittautujia on paljon enemmän, järjestämme uuden illan torstaina 11.6. niin että kaikki mahtuvat mukaan!

Voit ottaa omat kalavälineet mukaan, tai voit lainata sellaisia paikan päällä. Voit myös ostaa Wirginia oy:n (hyvä kalakauppa Paavalinkirkon kupeessa) Perhekalastuspaketin, joka toimitetaan paikan päälle. Kalastuspaketin hintatiedustelut ja varaaminen myös sähköpostilla samasta osoitteesta.

Ilta jatkuu noin klo 20 saakka, innokkaimmat voivat jatkaa vähän pidempäänkin. Ja kurssin jälkeen tietysti kalastat aina kun on aikaa ja mahdollisuus! Tilaisuus on maksuton ja se on kaikille avoin.

Kuva Vanhankaupunginkoski -sivustolta lainattu.

Tapahtuman järjestää Kirkko Helsingissä -- Paavalin seurakunta

Yhteisöpappi Tuuli Aitolehti

tuuli.aitolehti@evl.fi

050 3480 357

FB: Tuuli Pappi

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.