Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Muut
Time20.5.

Koko Kylän Kirppispäivä ja Kumpula-juoksu la 20.5. alkaen klo 10

Juoksu ja kirppis.jpgLimingantie avautuu asukkaiden kilometrin mittaiseksi kirppiskaduksi klo 10 ja samaan aikaan pamahtaa Kumpula-juoksun lähtölaukaus maauimalan parkkiksella Allastiellä.

Kumpula-juoksu klo 10

Kumpula-juoksun reitti kulkee ympäri Kumpulan. Lähtö ja maali ovat maauimalan parkkiksella, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu klo 9-9.40. Lähtölaukaus pamahtaa klo 10.00.

Kilpailussa on kolme sarjaa:

1. Aikuisten kilpasarja 5 km (naisten ja miesten sarjat erikseen)

2. Lasten (alle 13 v.) kilpasarja 2,5 km

3. Reippailusarja 2,5 km

Kumpula-jouksuun odotetaan osallistujia muualtakin kuin Kumpulasta. Ilmoittautua voi paitsi paikan päällä, myös ennakkoon, ja tällöin osallistumismaksukin on edullisempi. Kilpasarja ja reippailusarja ennakkoon 5 euroa / paikan päällä 7 euroa, lasten sarja maksuton. Yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa per henkilö. Ennakkoilmoittautujille lähetetään lasku sähköpostitse.

Reippailusarjaan toivotaan mukaan perhekuntia lemmikeineen ja vanhempia lastenvaunuineen. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin toki Kumpulassa järjestettävässä juoksukilpailussa jotain leikkimielistäkin on. Numerolappu rinnassa ei välttämättä tarkoita verenmakua suussa ja reippailusarjan palkinnot arvotaankin osallistujien kesken; tärkeintähän ei ole voitto!

Palkintojen jako suoritetaan juhlallisesti kilpailun maalialueella heti kilpailun jälkeen klo 11 ja palkinnot ovat ruhtinaalliset!

Ennakkoilmoittautumiset ma 15.5. mennessä kylatila@kolumbus.fi - viestiin nimi, ikä ja mihin sarjaan osallistuu.

Kylätilassa, Intiankatu 31, kahvila avoinna klo 10-15.

Huom! Kirppismyyntipaikat varattu vain asukkaille!

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.