Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Muut
Musiikki
Elokuva
Näyttely

toukokuu 2019

touko
07
Muut
Maksullinen
bumble-bee-2361336_1920.jpgTervetuloa perehtymään pölyttäjien ihmeelliseen maailmaan. Asiantuntija Tarja Ollikka Suomen Mehiläishoitajain Liitosta.
touko
07
Muut
Maksullinen
bumble-bee-2361342_1920.jpgSuomen Mehiläishoitajain Liiton Tarja Ollikka kertoo mesi- ja siitepölykasveista niin mehiläisten kuin muidenkin pölyttäjienkin kannalta.
touko
12
Musiikki
Maksullinen
maarit_fbbanner.jpgSuurella sydämellä koottu konsertillinen Maarit Hurmerinnan musiikkia äitienpäivän kunniaksi.
touko
16
Timeklo 15-19
Muut
Lapset

Annalan taimitori OT.jpgTunnelmallinen taimitori Annalan upeassa huvilamiljöössä

touko
16
Muut
Tekniikanmaa_workpartner_pieni.jpgMiksi Tekniikan museossa tallennamme innovaatioita, kuten robotiikkaa ja keinoälyä? Miten museot tallentavat nykypäivää ja käynnissä olevaa kehitystä? Miten robotiikka ja tekoäly tulevat muovaamaan maailmaamme?
touko
18
Timeklo 18-21
Muut
Lapset
Nimetön-suunn.malli-(1).jpgKummitusten yössä lapset pääsevät tutustumaan museon jännittäviin kellareihin ja ehkä tapaavat museon kummituksen! Mitä kepposia kummitus on tänä vuonna lapsille keksinyt?
touko
28
Muut
kahvia.jpgArabianrannan kirjasto uudistuu! Haluamme vastata asiakkaidemme kirjaston tilaa ja palveluja koskeviin toiveisiin entistä paremmin. Millaisia toiveita Sinulla on?
Elokuva
clubi-illat_kevät2019.jpgArabia Music House
Muut
Lapset
Maksullinen
Kansallinen Lastenliitto – Helsingin piirijärjestö järjestää kesällä 2019 Arabian asukastalolla ja nuorisotalolla kesän hauskimmat päiväleirit!
Musiikki
Lapset
suloinensointu.jpgHupsansaa ry:n toteuttama:

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.