Tapahtumat ja festivaalit / Tapahtumakalenteri
Näytä kaikki
Musiikki
Ruoka
Muut
Elokuva

huhtikuu 2019

huhti
02
Musiikki
Toukolassa, osoitteessa Damaskuksentie 6 aloittanut suomirockin klassikkobändi täyttää tänä vuonna 55 vuotta. Menneiden vuosien ja bändin Happy Togerther -kiertueen kunniaksi Arabianrannan kirjastossa muistellaan Jake Nymanin johdolla Topmostin vaiheita ja keskustellaan 60- ja 70-luvun musiikista. Keskustelun lomassa Harri Saksala esittää Tommi Lindellin säestämänä bändin hittejä vuosikymmenten varrelta.
huhti
03
Musiikki
Maksullinen
Taxfree Boys 2019.jpgTaxfree Boys ja ihkuimpien poikabändien suurimmat hitit.
huhti
04
Ruoka
Lapset
tee.jpgTeepannu lämpiää Annalassa torstaisin klo 15-18. Tarjolla Annalan puutarhan yrteistä valmistettua teetä ja ihania, sielua hiveleviä herkkuja.
huhti
05
Muut
Lapset
IMG_1928.JPGKahvi tuoksuu Annalan huvilalla perjantaisin klo 11-15. Tule hengähtämään hetkeksi, vietä etäpäivää rauhallisessa miljöössä tai tapaa ystäväsi päiväkahvin merkeissä.
huhti
07
Muut
Lapset
tuoli.jpgMusiikkihetki klo 14, lapsille klo 15. Järj. Metrolia Ammattikorkeakoulun opiskelijat.
huhti
08
Timeklo 19:00-20:30
Musiikki
Maksullinen
Arabian Kevät 2019.jpgLäpileikkaus TOTOn 40-vuotiseen uraan. Konsertissa kuullaan klassikkoja ja yhtyeen uutta tuotantoa kahden energisen superbändin esittämänä. Lavalla on illan aikana 25 muusikkoa! Yhtyeiden ohjaajana toimii Steve Lukatherin ja Bobby Kimballin kanssa soittanut Tommi Rautiainen.
huhti
09
Musiikki
Maksullinen
Arabian Kevät 2019.jpgRock-funkin helmiä ja hittejä Lenny Kravitzin tuotannosta eri vuosikymmeniltä.
huhti
11
Musiikki
Maksullinen
Anniina mv_DSC_0779.jpgAretha Franklinin tunnetuksi tekemiä kappaleita laulaja Anniina Karjalaisen sielukkaina tulkintoina. Yhdeksänhenkistä huippubändiä luotsaa Marko Liski.
huhti
12
Musiikki
Maksullinen
Modern Gypsy Caravan 2019.jpgTomi Kettunen Trion tunteikkaita ja svengaavia tulkintoja Django Reinhardtin sävellyksistä ja swing-aikakauden klassikkokappaleista, laulusolistina nuori ja lahjakas jazzlaulaja, lämminääninen Elina Virtanen. Illan erikoisuutena nähdään upea swing-tanssipari, joka lohtii musiikkiin näyttävät Lindy hop -tanssiaskeleet ajan hengessä.
huhti
14
Muut
Lapset
virvon.jpgIloinen koko perheen pääsiäistapahtuma
huhti
16
Muut
multa.jpgTietoisku kotitalous- ja puutarhajätteiden kompostoinnista.
huhti
16
Musiikki
Maksullinen
Metropolia Big Band.jpgSwingin ja kevään hurmaa ja huumaa!
huhti
21
Muut
peruna.jpgTeemana juhannusperunoiden kasvatus ruukussa tai ämpärissä. Saat hyvät ohjeet ja kotiin vietäväksi siemenperunan.
huhti
23
Musiikki
"Nujakka on energinen trio, joka käy musiikillista keskustelua niin kuiskaillen kuin kovalla räyhällä. Yhtyeen musiikki pohjautuu vapaaseen improvisaatioon, joka sulautuu yhteen sävellettyjen piippulaulujen kanssa. Nujakan musiikissa on vaikutteita skandinaavisen kansanmusiikin herkkyydestä, sekä free jazzin energiasta."
huhti
24
Musiikki
kirjastoklubi3.pngKirjastoklubi: Elina Valkea & BAMBI L
huhti
26
Muut

58378759_575953272917030_3976537123594436608_n.jpgBokvillanin perjantaiklubilla on ilmassa glitteriä ja tähtipölyä, kun lavalle astuvat Varanka, Viktor Koolla, Cake Bush ja STD Tourer Sportsvagina!

huhti
28
Muut
kaunokainen.jpgPaikalla on puutarhasuunnittelija, joka neuvoo ja antaa ideoita.
Elokuva
clubi-illat_kevät2019.jpgArabia Music House
Muut
tigenelokuvakone.jpgSuomalainen keksijä ja toisinaan Suomen Edisoniksi kutusuttu Eric Tigerstedt (1887-1925) unelmoi äänielokuvista ja useat hänen keksinnöistään liittyivät erilaisiin äänen vahvistamiseen tai toistamiseen. Hän kehitteli esimerkiksi äänen tallennukseen optista menetelmää, jota hän itse kuvaili äänen valokuvaamiseksi, mutta hyödynsi keksinnöissään myös äänen kiinnittämistä teräslangalle.
Muut
Lapset
Maksullinen
Kansallinen Lastenliitto – Helsingin piirijärjestö järjestää kesällä 2019 Arabian asukastalolla ja nuorisotalolla kesän hauskimmat päiväleirit!
Time21.3.-10.4.
Muut
XR_Roadshow_kuva.jpgTervetuloa tutustumaan laajennetun todellisuuden kiehtovaan maailmaan!
Musiikki
Lapset
suloinensointu.jpgHupsansaa ry:n toteuttama:

COPYRIGHT © 2014 ARTOVA, ALL RIGHTS RESERVED.