Tanssi ja sirkus

955
Wannabe Ballerinas Tani Simberg

Tanssi ja sirkus tuodaan kaduille nyt isosti ja suurella energialla! Perinteiset ja ennennäkemättömät tanssin tyylit ovat kaikki edustettuina kaduilla ja nurmikoilla festivaalipäivänä ja takaavat karnevaalitunnelman kaikille.

Ohjelmaa päivitetään tapahtumaan asti.


Circus Helsinki 

Circus Helsinki esittää osia Tomusta-esityksestä, joka nähdään heinäkuussa Suvilahdessa osana Circus Helsingin isännöimää kansainvälistä YLÖSALAS! -sirkusfestivaalia.

Lue lisää Circus Helsingin nettisivuilta


Wannabe Ballerinas

Kuva: Tani Simberg

Wannabe Ballerinas on katu-uskottava helsinkiläinen aikuisbalettiryhmä, joka tunnetaan rennosta ja mukaansatempaavasta meiningistään. Esitykset rakentuvat klassisen baletin liikekieleen, mutta heijastavat populaarikulttuuria koreografioissaan ja musiikkivalinnoissaan. Wannabe Ballerinas on esiintynyt vuodesta 2009 lähtien ja omien esitystensä lisäksi ryhmä on vieraillut mm. Flow Festivalilla, Helsingin Juhlaviikoilla, sekä Kansallisoopperan Dance with Dancers –illassa. Wannabe Ballerinas ei jätä ketään kylmäksi ja saa yleisön tuntemaan, että kuka tahansa voi olla oman elämänsä ballerina.

Lisätietoa nettisivuilta ja Vimeosta


Tanssikoulu DCA

Tanssikoulu DCA

Tanssikoulu DCA on aktiivinen, nykyaikainen ja hyvin menestynyt tanssikoulu. DCA tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista tanssinopetusta taiteen perusopetuksen laajan ja yleisen opetussuunnitelman mukaisesti. DCA opettaa lapsia, nuoria ja aikuisia aloittelijasta kilparyhmiin. Kaikilla tunneilla on ammattitaitoiset ja innostavat opettajat, mukaansatempaavat koreografiat sekä mahtava fiilis. Liikunnallinen ja kannustava ilmapiiri ovat perusarvojamme. Tuntivalikoimassa on paljon vaihtoehtoja ja tasoryhmiä, joten meiltä löytyy jokaiselle sopiva tanssitunti. 

Tanssin iloiseen tunnelmaan voit tutustua myös Youtubessa


Saiffan katutanssijat 

saiffa

Saiffa Future Masters -ryhmä kokoaa tanssikoulu Saiffan kovimmat oppilaat yhteen. Ryhmässä edustaa 14 eri-ikäistä ja -tyylistä tanssijaa hiphopista breikkiin. Ryhmän jäsenet ihastuttavat energiallaan ja tekemisen meiningillä. Saiffa on katutanssityyleihin keskittynyt tanssikoulu Helsingin ytimessä. Perustajat ovat Suomen menestyneimpiä katutanssijoita. Lisätietoja koulun nettisivuilta


MoodforHoop vannetanssi 

Hooping for Happiness! Lisätietoa vannetanssista MoodforHoopin nettisivuilta.

Tunnelmia myös Youtubessa täällä ja täällä!


Dance Group Etnica 

dance group etnica 2

Dance Group Etnica on energinen tanssiryhmä, joka on erikoistunut erilaisiin etnisiin tansseihin, kuten Bollywood, itämainen tanssi ja latinalaiset tanssit.  Ryhmän on perustanut helsinkiläinen Mikaela Jokinen, joka toimii freelance-tanssijana, tanssinopettajana ja koreografina. Tanssiryhmä on aktiivinen ja esiintyy viikoittain erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa. Etnican tavoite on tuoda etniset tanssilajit suosioon Suomessa. Ryhmä on voittanut useita kilpailuja, kuten Ourvision goes Dancing vuonna 2010.

Lue lisää Etnicasta nettisivuilta


Voimisteluryhmä Elise

Elise Pikkumyyt kevatnaytos 2014

Arabian Katufestivaaleilla esiintyy nuoria lupaavia Elisen voimistelijoita sekä rytmisestä kilpavoimistelusta että kilpavoimistelusta.

Voimisteluseura Elise on helsinkiläinen huippuvoimisteluseura. Elisessä voi harrastaa rytmistä voimistelua, joukkuevoimistelua sekä akrobatiavoimistelua niin harrastetasolla kuin kilpailumielessäkin. Harrastusmahdollisuuksia löytyy kaikille pienistä isoihin. Elise tarjoaa iloista voimistelua osaavien valmentajien ohjauksessa sekä elämyksiä liikunnan kautta.


Friskis&Svettiksen tanssitunnit 

FriskisSvettis

F&S:n tanssitunnit 7−12-vuotiaille ja yli 12-vuotiaille rakentuvat eri tanssityylien ja fiilisten mukaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tärkeintä on tunne ja yhteinen liikunnan ilo. 

Katso lisää Youtubesta!