Taikalyhty

430

Taikalyhty tarjoaa Arabian Katufestivaliin lukuisia katoksia ja vastaa Ossi Kajaksen installaation rakenteista. 

Näin Taikalyhty kertoo itsestäänm: Taikalyhty Osakeyhtiö (synt. 11.11.1987) on messu- ja näyttelypalveluiden tavaratalo/puuhamaa. Osaamme alan tekemisen, tunnemme toimijat, hallitsemme paikat, luomme uutta ja opimme lisää. Halumme on tehdä sellaisia toteutuksia, joista nauttivat sekä asiakkaamme että me itse. Kehitämme uusia tapoja suunnitella ja toteuttaa, nähdä ja kokea. Pyrimme laatua unohtamatta edullisiin ja kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin. Ja jos emme itse jotain osaa, tiedämme yleensä kuka osaa.

Vuosittain toteutamme yli 80 design-messuosastoa ja rakennamme 8-10 keskikokoista messutapahtumaa. Hallitsemme sekä pienet että suuret tilatoteutukset.
Autamme liikkeelle messupaikan varauksesta, messuilmeen suunnitteluun. Toimitamme osastosi ”avaimet käteen” tai teemme vain osan kokonaisuudesta.

Tekijöillämme on kasvot – palvelumme on aina henkilökohtaista.
Hallitsemme kumppaneidemme kanssa myös graafiset toteutukset: kampanjakokonaisuudet, julisteet, esitteet, kirjankannet. Ja digitalisoinnin retkille löytyvät reilut eväät.
Eikä unohdeta 3D-suunnitteluakaan.
Konttorimme/pajamme Helsingin Sörnäisissä (rantatien päässä, Voimalaa vastapäätä) on uniikki messuseikkailuiden monitoimitila. Tervetuloa tutustumaan.