Syksyn viimeinen seniorikahvila ja joulukalenteriluukku 5.12.

307
senioriv_pieni

Kutsumme Sinut, ystäväsi ja naapurisi mukaan seniorikah​vilan syksyn viimeiseen tapaamiseen maanantain​a  5.12. poikkeuksellisesti klo 14-16 ja elävään joulukalen​teriin klo 17.00 – 19.00.  Tervetuloa Kääntöpaikalle (Intiankatu 1)​!

Tässä kuulumisia syksyltä:

Maanantain seniorikahvilassa tutustuimme kylämummi ja -vaaritoimintaan.

Meitä kutsuvat alueen lapset niin päiväkodeissa, perhekahvilassa kuin kirjastossa yli sukupolvien väliseen kohtaamiseen siinä laajuudessa kuin itse voimme katsoa voivamme osallistua kylämummi- vaaritoimintaa.
Yhteyshenkilönä MLL Uudenmaanpiiristä perhetoiminnan ohjaaja Teija Silvonen puh. 044-7289599

Lisäksi tapasimme Eteläisestä sosiaali- ja lähityön yksiköstä sosiaaliohjaaja Tiina Hagmanin joka kertoi tammikuussa alkavasta senioripysäkkitoiminnasta Kääntöpaikalla.  Kyse on ryhmästä joka sovituin teemoin keskustelee monista elämämme tärkeistä kysymyksistä alkaen lapsuudesta, elämän kohokohdista ja vaikeistakin asioista. Kannattaa kiinnostua.  Ryhmään pääsee ottamalla yhteyden Tiinaan puh. 09- 310 64286.

Sekä kylämummi- ja vaaritoiminnasta että senioripysäkkitoiminnasta on
saatavilla lisätietoa Kääntöpaikan vapaaehtoistyön kansiosta.
_____________

Syksyn viimeinen kahvila avautuu 5.12. klo 14 – 16.  HUOM! aika. Kahvilassa on tarjolla glögiä ja pipareita ja kenraalina esitettävät pienet teatteripajan tuottamat näytelmät ”UHKA vai MAHDOLLISUUS – Visioita iäkkäiden tulevaisuudesta”.

Klo 17.00 alkavassa ARTOVAn alueen elävässä joulukalenterissa tarjoamme
sitten varsinaiset esitykset klo 17.30.  Tarjolla on myöskin glögiä ja
pipareita ja lämmintä tunnelmaa. Tervetuloa!

Seniorikahvilat/ psta
Kerttu Nurmi  041 448 97 48