Iso Kierrätystapahtuma//Suuri Katutaidetapahtuma 14.5.

1568
sktt_uus_kombo_logo

Kierrätystä ja katutaidetta Arabiassa lauantai 14.5. klo 11-16!

Iso Kierrätystapahtuma saa tänä vuonna seurakseen Suuren Katutaidetapahtuman. Arabianranta, Toukola ja Vanhakaupunki täyttyvät kierrätyksestä ja katutaiteesta. Tervetuloa mukaan!

HUOM: Lue tarkemmat tiedot vasemmasta navista löytyviltä sivuilta! Sivuja päivitetään tapahtumaan saakka.

Printattava tapahtumakartta selosteineen tästä! 917.96 Kt

Tapahtumien keskellä Arabianmäenpuistossa, Hämeentie 144 on yhteinen isompi tapahtumapaikka, josta pääsee kartan kera kiertelemään alueelle levittäytyviä Katutaiteilijoita, Tuo & Hae -ilmaiskierrätyspisteitä, dyykkauslavoja, lukuisia kirppareita, kahviloita, kierrätys- ja taidepajoja. Paikalla on myös paljon katoksia, joten sadekaan ei haittaa.

Tähän mennessä tulossa olevaa katutaidetta mm.  Vilunki 3000, Jani Tolin, Egs, Konsta Ojala, Benjamin Prinssi, Petteri Tuokko, Sauli Sirviö, Janne Jääskeläinen, Tomi Koskinen ja Alan Kuivalainen, Sarjakuvakeskus, Super Janne, Nopsajalka & Svengali, Circo, Rytmiorkesteri Yöjuoksijat, Hermanni Turkki, Vauva, Jussi TwoSeven, The Funky Foot Clan, Orkestar Strada, Dodo, Improvisaatio naamat, K-65 Crew, Ossi Kajas, Dumb, Taika Ilola, J Riskit, Dead O…

Arabianmäen puistossa mm. Katutaidekatu, Katutaideareenoita, Sarjispajoja,, Näyttelyitä, Buffa2 katutaidenäyttely, Improa, Sirkusta, Musaa, Tanssia, Bookcrossausta, Tuo & Hae -ilmaiskierrätyspiste, Kahvila, Info.. Puiston nurmikenttä avoinna kaikelle katutaiteelle, taiteilijoille ja esiintyjille.

Arabianaukiolla ja Kääntöpaikassa mm. avoin jättikirppis, esiintyjiä, uusiotori, naamiopaja, sanataidepaja, info, valokuvanäyttely, soppakahvila, avoimet ovet ja kääntöpaikan edessä Arabian aukiolla akustisesti bändejä, esiintyjiä ja DJ:tä.

Tapio Wirkkalan puistossa mm. Tuo & Hae-ilmaiskierrätyspiste, Lastenkirjojen kierrätyspiste ja Avoin kirppis. 

Toukolan omakotitaloissa lukuisia pihakirppiksiä ja esiintyjiä ja kerrostalojen pihoilla dyykkauslavoja ja ympäri alueen paljon kaikkea muuta. 

Flooran iso kirppis päiväkoti Flooran pihassa, kahvila ja lasten taidepaja.

Vuoden katutaiteijaa/teosta ovat tuomaroimassa Jani Leinonen, Otso Kantokorpi, Paavo Arhinmäki ja Kaisa Heinänen. Vuoden katutaiteija/teos saa Kuohu-palkinnon. 

Näille sivuille päivitetään eri tapahtumia lauantaihin 14.5. asti. Vasemman puoleisesta navista löytyvät sekä Ison Kierrätystapahtuman että Suuren katutaidetapahtuman faktat ja osa taiteilijoista. Ja oikealta ylhäältä facebook-ryhmä.

Printattavat tästä juliste ja auta meitä levittämään niitä kaikkiin sallittuiohin paikkoihin: 
Suuri Katutaidetapahtuma 1.59 Mt  
Iso Kierrätystapahtuma väri A3 754.63 Kt  // mustavalko A4 750.46 Kt

Ison Kierrätystapahtuman julkkarit joihin voi lisätä oman tapahtuma löytyväty Ison kierrätystapahtumann sivulta. 

Tapahtumakartta selitteineen tulee lähempänä tapahtumaa tänne.

Kutsu katutaiteilijoille ja esiintyjille:  Mukaan otetaan huippuluokan taiteilijoita, sellaiseksi haluavia sekä eri taiteenlajeja harrastavia. Teatteria, sirkusta, perfomanssia, tanssia, sanataidetta, kuvataidetta, sarjakuvaa, mediataidetta, elokuvaa, arkkitehtuuria, muotia, ympäristötaidetta, designia, äänitaidetta, musiikia ja puistoanarkiaa.

Voit ilmoittautua mukaan tai tulla ilmoittautumatta (ennakkon ilmoittautuneet lisätään näille sivuille): suuri.katutaidetapahtuma@gmail.com 

Pääjärjestäjä Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistys lukuisan muun alueen toimijan kanssa kutsuu ihmiset koko alueen kattavaan Isoon Kierrätystapahtumaan ja Suureen Katutaidetapahtumaan riemuissaan ja kutsuu myös kaikki alueen taloyhtiöt, talot ja ihmiset kierrättämään sekä katutaiteilijat esiintymään ja taiteilemaan.

Tapahtumaan järjestämiseen on osallistumassa tähän mennessä: Metropolia, Kääntöpaikka, Pienperheyhdistys, Pop & Jazz Konservatorio, Kierrätyskeskus, Uusix verstas, Sarjakuvakeskus, Arabianrannan Kirjasto, Useita Taloyhtiöiden ja Omakotitalojen asukkaita, Arcada/StadiTV, Arabian nuorisotalo, Helsingin Vasemmisto, Arabianrannan Vihreät,  Taidekoulu Maa, Stadin aikapankki, Toimen Tytöt, Vihreä Lanka, Eettisen kaupan puolesta, Kirpun Tori, Pieni Ihminen, IpanaJamit, Arabian peruskoulun vanhempainyhditys 

Tapahtumaa tukemassa: Helsingin kulttuurikeskus, Ravintola Olotila, Taikalyhty, Geezers   
Jos haluat sponssata tai muuten tukea tapahtumaa, ota yhteyttä tapahtuman vastaavaan  tuottajaan:  jannekareinen@yahoo.com p.045 631 6516

 

Grafiikka: Aino Korpela (Iso Kierrätystapahtuma), Mikko Kempas (Suuri Katutaidetapahtuma).Buffattu kuratorointi: Christian Sjöholm, Tuottajat: Wisam Elfald, Juha Heikkinen, Kaisa Karkkonen, Liini Laes, Taneli Kainulainen, Juha Pitkänen, Satu Kojo, Tatu Vanhatalo, Mandi Vermilä. Tuottajien ohjaus: Tytti Huhtaniska. Tiedotus: Wisam Elfald ja Tatu Vanhatalo. Vastaava tuottaja: Janne Kareinen.

Vilaise myös Facebookryhmä, Päivitämme sinne katutaidetta ja kierrätystä.