Sitruunainen broileri-perunavuoka on ihana kevääseen sopiva ruoka.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
4-5 annosta
1 1/2 kg perunoita
1 rkl öljyä
450 g broilerin maustamattomia fileesuikaleita
1/4 tl suolaa
1 tl kuivattua rosmariinia
2-3 rkl öljyä
1/2 tl kuivattua rosmariinia
1 tl suolaa
1/2-3/4 dl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
2 sitruunan puristettu mehu
Kuori ja viipaloi perunat.
Kuumenna öljyä pannussa ja paista broilerin fileesuikaleet lähes kypsäksi.
Mausta suolalla ja rosmariinilla. Nosta broilerifileet sivuun.
Kuumenna öljy pannussa. Paista perunaviipaleet ja lisää joukkoon rosmariini ja suola.
Lisää broilerisuikaleet. Valuta joukkoon öljy ja sitruunan puristettu mehu.
Kaada seos uunivuokaan ja paista 175 asteessa 45-60 minuuttia, tai kunnes perunat ovat kypsiä
Koristele tuoreella rosmariinilla.
Tarjoa salaatin kanssa.
www.hellapoliisi.fi
Hellapoliisi® innostavat reseptit joissa on jujua!
p.s. muista Hellapoliisin Facebook -sivu
http://www.facebook.com/pages/HellapoliisiR/204681808906