Sirkus

556
_DSC8333.JPG

Katusirkuskattaus on läpileikkaus modernia ja kotimaista sirkusta eri muodoissaan! Perinteiset ja ennennäkemättömät sirkuksen tekemisen tyylit ovat kaikki edustettuina kaduilla ja nurmikoilla festaripäivänä ja takaavat karnevaalitunnelman kaikille.

Alla voit nähdä vuoden 2015 katufestareiden sirkustarjontaa. 

AcrobatmanMoodforHoop – Hooping for HappinessSirkus Magenta – työpaja sirkusmielisilleTikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu esittäytyy!, Tuk Tuk Travellers – ruokaa ja sirkushuveja,  Voimisteluseura Elise


 

Acrobatman

klo 12.45 ja 16.30 Sirkus- ja tanssilava

Eikka Alatalo on akrobaatti, tasapainoilija ja basisti. Hän heittää voltteja maassa ja alas kaksimetrisiltä tikkailta. Esitys sisältää jännittäviä tilanteita, hauskoja hetkiä ja ainoana maailmassa – sähköbasson soittaminen tikkailla tasapainoillen.

Viime vuoden esiintyminen Arabian katufestivaaleilla nautti yleisön suosiosta ja tänä vuonna on luvassa vielä kovempia temppuja ja tiukempi meiniki!

Käy tutustumassa Acrobatmanin luolaan tai tsekkaa viime vuoden esitys täältä! Acrobatmanin maaniset puistoacrot voi nähdä täältä!

Kuva: Jenny Mansikkasalo


 

Tuk Tuk Travellers – ruokaa ja sirkushuveja

tuktuk1

klo 13.05, 15.25, 16.50 Sirkus- ja tanssilava

Tuk Tuk Travellers ajoivat tuk tukin Thaimaasta Suomeen oppiakseen katuruoan saloja. Arabiassa tarjolla on eksoottista ruokaa ja juomaa sekä katusirkusesityksiä. 

Tervetuloa! Nettisivut 


 

Sirkus Magenta – työpaja sirkusmielisille

DSC01754.JPG

 

Työpaja klo 15-17, Sirkus- ja tanssilavan viereinen puistoalue

Tule kokeilemaan jongleerausta, akrobatiaa ja tasapainoilua sekä tutustumaan Magentan sirkushahmoihin! Sirkus Magenta tukee sirkuksen avulla kaikenlaisia ihmisiä muun muassa kouluissa, pakolaisleirillä, hoitolaitoksissa ja nuorten työpajoissa.

Kuva: Topi Hurtig. Lue lisää Magentasta kotisivuilta ja Facebookista!


 

MoodforHoop – Hooping for Happiness

moodforhoop

Vannejamit klo 16-18, Sirkus- ja tanssilavan viereinen puistoalue

MoodforHoop on vuonna 2010 perustettu Helsingin ensimmäinen vannetanssiyritys, joka toiminut aktiivisesti lajin kehittäjänä ja järjestänyt lukuisia tapahtumia sekä kokoontumisia lajin harrastajien keskuudessa.

Vannetanssi on helposti lähestyttävä laji, joka saa lähes poikkeuksetta hymyn kasvoille ja mielen iloiseksi. Moniulotteisuus ja säännöttömyys ovat ehdottomasti tämän lajin rikkaudet. Vannetanssi sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta!

Lue vannetanssista lisää kotisivuilta tai vieraile facebook-sivuillamme!


 

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu esittäytyy!

liisa_iso1.jpg

Kuva: Leena Tiuri 

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun sirkusoppilaat esittelevät taitojaan yleisön joukussa ja estradilla. Ohjelma sopii kaikenikäisille.

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulu on Tikkurilan Teatteri ry:n ylläpitämä yksityinen esitystaiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetuslain mukaista opetusta teatteri- ja sirkustaiteessa. Opetus tapahtuu Vantaan kaupungin omistamissa tiloissa eri puolilla Vantaata.

Tutustu Tikkurilan teatteriin täällä!


 

Voimisteluseura Elise

Pikkumyyt kevatnaytos 2014 20140503 091202

Voimisteluseura Elise on helsinkiläinen huippuvoimisteluseura. Elisessä voi harrastaa rytmistä voimistelua, joukkuevoimistelua sekä akrobatiavoimistelua niin harrastetasolla kuin kilpailumielessäkin. Harrastusmahdollisuuksia löytyy kaikille pienistä isoihin. Elise tarjoaa iloista voimistelua osaavien valmentajien ohjauksessa sekä elämyksiä liikunnan kautta.

Arabian Katufestivaaleilla esiintyy nuoret lupaavat Elisen voimistelijat. Esiintymässä on ainakin 10-15-vuotiaiden valmennusryhmä Pikkumyyt. Luvassa on notkeaa menoa, huikeaa taituruutta sekä iloista ilmettä!

klo 14.40, 17.25 (Sirkus- ja tanssilava)