Siivouspäivä 8.9. Kääntöpaikan pihalla

429
siivouslogo vaaka

Helsingissä rakennusvirasto hyväksyy myyntipaikan pystyttämisen kaupungin alueelle ilman erillistä lupaa, silloin kun myyjä on ilmoittanut paikastaan siivouspaiva.com-sivun kartalla.

Kääntöpaikan väki on Siivouspäivän ajan jelppimässä Artova Film Festivalia. Jos kuitenkin haluat tulla pitämään Kääntistä auki ko. päivänä (mahdollista klo 11-17), ota pikaisesti yhteyttä kaantopaikka@gmail.com. Pihalle voi toki tulla myymään, vaikka talo ei ole auki 🙂

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä. Vuoden siistein festivaali muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Siivouspäivän idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Siivouspäivällä ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen tapahtumaan osallistuja on oman tapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta.