Sattuma kuljettaa

443
aino kuva pieni

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä tuotantotiimin esittelyyn pääsee työharjoittelunsa AFF:issa suorittanut ja mm. avajaisklubin järjestänyt Aino Haarala.

 

Aino on ammatiltaan graafiseen suunnitteluun erikoistunut media-assistentti. Hän keräilee hauskoja ja omaperäisiä julisteita.

Aino muutti syksyllä 2012 Helsinkiin opiskelemaan tapahtumatuotantoa. AFF:iin hän päätyi hommiin vähän kuin sattuman kautta. Aino löysi erään Helsingin museon aulasta rullalla olevan AFF-julisteen. Julistefriikkinä hänen oli pakko avata ja katsoa juliste. Ja se oli upea! Julisteita oli jo muutama seinällä, joten hän päätti viedä löytämänsä julisteen omalle seinälleen. Pari päivää julistetta ihailtuaan hän päätti, että noille festareille on pakko päästä töihin, koska 1) heillä on mahtava juliste, 2) siellä näytetään elokuvia, ja 3) sinne ei ole sisäänpääsymaksua!

”Festivaaleilla oli tosi rento ilmapiiri, elokuvat olivat hurmaavia ja ihmiset mukavia”, Aino kuvailee. ”AFF:in toisena päivänä minulta kysyttiin, josko minua kiinnostaisi olla seuraavana vuonna mukana tekemässä AFF:ia, ja minuahan kiinnosti! Siitä se AFFilaisuus sitten alkoi. Suoritin työharjoitteluni AFF:issa ja tein myös lopputyöni siitä”, Aino tiivistää. Ainolla onkin ollut kiireinen mutta sitäkin mielenkiintoisempi kevät ja kesä takanaan!

Työharjoittelija

Aino Haarala