Sarjakuvakeskuksen avautui

332

Sarjakuvakeskuksen uusia, suurempia tiloja valmistellaan täyttä vauhtia Arabianrannan osoitteessa. Tervetuloa tutustumaan toimintaan avajaisissa lauantaina 28.8. klo 12-16. Myös tuttu sarjakuvakauppa ja uusi kahviomme avaavat tuolloin ovensa.

Samalla avataan kausi joka kuukauden viimeisenä lauantaina pidettäville Sarjisbuffeteille. Tämä on avoin tapahtuma, johon kuuluu erilaista sarjakuvaohjelmaa. Luvassa 28.8. mm.

  • LASTENLAUANTAI – avoin sarjakuvapaja kaikenikäisille lapsille. Tapahtuma on maksuton, eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Ohjelma sisältää sarjakuvien piirtämistä, värittämistä, lukemista ja ylipäänsä kaikkea sarjakuvaan liittyvää.
  • SARJISKIRPPUTORI – pienlehtiä ja second hand -sarjakuvia. Jos haluat jättää myyntiin omakustanteitasi tai kokoelmiasi, ota yhteyttä info@sarjakuvaseura.fi.
  • PANEELIKESKUSTELU – Sarjakuvakeskus ja kulttuurielämä Arabianrannassa. Keskustellaan paikalliskulttuurista ja tulevaisuudesta klo 14-15, vetäjänä Sarjakuvakeskuksen toiminnanjohtaja Kalle Hakkola.

Samalla voi kysyä keskuksen toiminnasta ja tutustua syksyn kurssitarjontaan. Kahvitarjoilu.

Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150, 00560 Helsinki

Tervetuloa!