Robottipaja kouluille ja päiväkodeille – sisältää pajaohjeet :)

389
robottipaja

Arabian Katufestivaali kutsuu koulut ja päiväkodit mukaan Robottikulkueeseen. Sarjakuvakeskus on tehnyt ohjeet kierrätysmateriaaleista valmistetuille robottiasuille ja toivomme että te kouluissa ja päiväkodeissa toteuttatte robottipajoja ennen festivaalia, niin että lapset voivat saapua upeissa asuissaan Robottimarssille Arabian katufestivaaleille lauantaina 17.5. 

Yhdessä Sarjakuvakeskuksen kanssa toteutettava robottimarssi kerää kaikennäköiset, -kokoiset ja -ikäiset robotit yhteiseen kulkueeseen. Näkisimme kulkueessa mielellämme mitä erilaisemmista kierrätysmateriaaleista valmistettuja robottiasuja. Mukaan voi ottaa myös kyltin, jossa voi kertoa käyttämistään materiaaleista tai esimerkiksi terveiset katufestivaalin yleisölle kierrättämisen ja jätteen lajittelun tärkeydestä.

Printtaa pdfrobottopajan ohjejuliste tästä.1.07 MB

Tänä vuonna Arabian Katufestivaali on myös zero waste -tapahtuma. Paitsi vanhojen tavaroiden vaihtaminen ja myyminen, tapahtuman tarkoituksena on myös kaiken mahdollisen roskan ja jätteen lajitteleminen asianmukaisesti niin, ettei festivaalikansan jälkeen jää alueelle mitään ylimääräistä noukittavaa.

Robottiasuja – päähineitä, kilpiä, naamioita, pukuja jne. – voi valmistaa niin omaksi puvukseen kuin toisille innokkaille kulkueeseen osallistuville.

Tule mukaan päiväkotiryhmäsi, koululuokkasi tai koko robottiperheen voimin! Tehdään tämänvuotiselle festivaalillemme huikea kierrätysrobotti-invaasio!

Olemme myös iloisia jos haluatte laittaa Robottipajan ohjeet lapsille reppupostina kotiin. 
 
Lisäinfoa arabian.katufestivaali@gmail.com 
 

Robottiopastusjuliste