Pikku Muurahainen – osallistavaa teatteria lapsille!

270
Pikku tiedote.jpg

Tervetuloa matkalle muurahaisten maailmaan! Pikku Muurahainen on interaktiivinen musiikkinäytelmä, joka yhdistää tanssin, teatterin, musiikin ja sirkuksen.

Näytelmä kertoo Pikku Muurahaisesta, joka loukkaa jalkansa. Äiti lähtee viemään häntä lääkäriin. Vauhdikas tarina kuljettaa kaksikon maalta kaupunkiin ja tohtorilta toisen luo, joiden hoidoissa potilaan on käydä kalpaten. Mutta äiti ei anna periksi, ja kertomus saa riemukkaan lopun.

Näytelmä on rakennettu vuorovaikutteiseksi leikiksi ja mukailee Zacharias Topeliuksen satua Muurahainen lääkärissä. Kaikki pääsevät mukaan laulamaan, säestämään, tanssimaan ja vaikuttamaan esityksen kulkuun. Näytelmä tukee yhdessä yleisön kanssa suomalaista kansanperinnekulttuuria. Esiin nousevat vanhempien ja lapsen ainutlaatuinen suhde, huolenpito, avunannon tärkeys sekä erilaisuuden hyväksyminen itsessä ja muissa. Näytelmässä käsitellään onnettomuuksia ja tapaturmia humoristisella ja lempeällä tavalla, kuten Topeliuksen alkuperäissadussa.

VaihtoVirtaKollektiivi on helsinkiläinen, monialainen työryhmä, johon kuuluvat Kukka Eklund, Iika Hartikainen, Jaana Kovanen ja Lotta-Maria Pitkänen. Kaikki työryhmän jäsenet ovat ammattitaiteilijoita. VaihtoVirtaKollektiivi keskittyy eri taiteenaloja yhdistäviin esityksiin ja työpajoihin, jotka on suunnattu leikki-ikäisille lapsille.

Esitysajat Teatteri Ilmi Ö:ssä, Harjutori 8

Sunnuntaina 10.5 klo 18.00

Maanantaina 11.5 klo 9.30

Tiistaina 12.5 klo 9.30

Ikäsuositus: 3-9-vuotiaat ja vanhemmat

Kesto: noin 50 min

Lippujen hinnat:

lapset 8 €

aikuiset 12 €

yli 10 hengen ryhmät à 7 €

HUOM! Vain käteismaksu!

Lippuvaraukset:

vaihtovirtakollektiivi@gmail.com tai

041 708 4800 (arkisin 10-16 ja 2 h ennen esitystä) tai

ovelta puoli tuntia ennen esitystä