Petri Kumela Pieniä otuksia

247
Petri Kumela Pieniä Otuksia

Suomen etevimmäksi kitaristiksikin tituleerattu Petri Kumela saapuu maaliskuussa Kapsäkkiin. Mukanaan hänellä on joukko pieniä otuksia, jotka ovat toimineet inspiraationa Pieniä otuksia -kitarakonsertille. Tarjoamme 1.3.2016 klo 19 järjestettävää konserttia erikoishintaan Arabian alueen asukkaille: lippu 5 euroa / henkilö. Konsertti sopii koko perheelle.

”Jokunen vuosi sitten huomasin, että perinteisessä kitaraohjelmistossa on paljon miniatyyrikappaleita, jotka esittävät pieniä eläimiä ja hyönteisiä. Sain idean pyytää uusia kappaleita nykysäveltäjiltä. Nyt uusia otuksia on jo yli kaksikymmentä ja lisää tulee koko ajan. Otuksia on silakasta siiliin, mehiläisestä mangusteihin ja säveltäjiä Suomen lisäksi ympäri maailmaa”, Kumela kertoo konsertin taustoista. Konsertti sopii kaiken ikäisille kitaramusiikin ja pienten otusten ystäville.Pieniä otuksia -konsertti Kapsäkin teatterisalissa


ti 1.3. klo 19, Kesto: n. 50 min (ei väliaikaa)
Lipun voit ostaa teatterisalin lipunmyynnistä, joka aukeaa 1 h ennen konsertin alkua. Alennuslipun saadaksesi mainitse koodi ”Arabia”. Lippuja myynnissä rajoitettu erä. Alennuslippuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä niitä voi lunastaa kulttuuriseteleillä.