Osallistu sähkökaappien maalauskilpailuun 27.4. mennessä!

528
AKF2014 sahkokaappirekrykuva

Huom! Lähetä ehdotuksesi 27.4.2014 mennessä osoitteeseen: arabian.katufestivaali@gmail.com

Ainutlaatuisia maalauspintoja jaossa – Tahtoisitko päästä ikuistamaan näkemyksesi katutaiteesta Arabian Katufestivaalialueella? Nyt siihen on ainutkertainen mahdollisuus, sillä Arabian katufestivaali järjestää yhteistyössä Helsingin Energian kanssa avoimen kilpailun, jonka voittajat saavat kunnian elävöittää Arabian aluetta maalamalla sähkökaapin omalla teoksellaan.

Jaossa kolmelle taiteilijalle on kolme toisistaan hieman eroavan kokoista sähkökaappia, joiden mitat ovat: 131 cm x 88 cm, 81 cm x 123 cm ja 135 cm x 117 cm.

Varsinainen teoksen työstäminen tapahtuu Arabian Katufestivaaleilla 17. toukokuuta klo 12-17. Tarvittaessa maalaustyön voi aloittaa jo tapahtumaa edeltävänä päivänä, mikäli teos vaatii esim. pohjavärin.  Helsingin Energia kustantaa taiteilijoille tarvittavat maalit ja välineet. Aihe on vapaa, mutta teosten toivotaan olevan luonteeltaan esimerkiksi poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia, eikä kaappeihin paloturvallisuussyistä voi kiinnittää väliaikaista koristelua esimerkiksi liimaamalla. Taiteilijan nimi tullaan ikuistamaan teoksen alakulmaan.

Lähetä siis ehdotuksesi 27.4.2014 mennessä osoitteeseen: arabian.katufestivaali@gmail.com 
Otsikoi viestisi seuraavasti: ”Maalauskilpailu” ja oma nimesi. Liitä sähköpostin yhteyteen myös yhteystietosi; nimen, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron. Huomaathan, että ehdotuksia otetaan vastaan ainoastaan yksi jokaiselta taiteilijalta. Ehdotus voi olla myös luonnos, mutta mielellään mahdollisimman tarkka sellainen, sillä kilpailun voittajat valitaan täysin lähetettyjen luonnosten perusteella. Valinnat pyritään tekemään viikolla 18 eli huhti-toukokuun vaihteessa. Lopullisen päätöksen tekee Helsingin Energia, ja valinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti. Kannustamme aktiiviseen osallistumiseen – eihän tällaista tilaisutta raaski jättää käyttämättä, eihän?

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja tiedusteluihin yllä olevan sähköpostin välityksellä. Tule mukaan elävöittämään Helsingin katutaideystävällisintä kaupunginosaa. Näytetään mallia siitä, kuinka katutaiteella voidaan lisätä kaupunginosan viihtyisyyttä!