Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut 15.12.

232
demo.jpg
demo.jpg

Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutuksen info- ja demotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12.10 klo. 17–20 Helsingin yliopiston Kielikeskuksen juhlasalissa, Fabianinkatu 26.

Haluaisitko osallistua oman asuinalueesi kehittämiseen tai saada jo toimivasta yhteistyöstä asuinalueellasi helpompaa? Tule kuulemaan koulutuksesta, jonka avulla saat taidot uudenlaiseen kaupunginosakehittämiseen!

 

Opit demotilaisuudessa heti pari tehokasta työkalua, joilla saat kokouksista ja työpajoista osallistavampia ja tehokkaampia. Lisäksi kuulet, miksi sinun kannattaa osallistua myös tulevaan koulutukseen.

Yhteisöllisyyden edistäminen tämän päivän toimintaympäristössä edellyttää uudenlaisia työkaluja. Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutus on sinulle, joka
– haluat saada yhteistyöstä omalla asuinalueellasi helpompaa
– saada aikaan konkreettisia tuloksia ja oppia miten muuttuvaa ympäristöä saadaan muuttumaan parempaan suuntaan
– kuinka saada ihmiset osallistumaan ja tuomaan aidot mielipiteensä esille tilaisuudessa kuin tilaisuudessa
– oppia tasapainottamaan hiljaisten ja äänekkäiden osallistujien vuorovaikutusta
– oppia motivoimaan ja sitouttamaan osallistujat tilaisuutesi tavoitteisiin. Tuleva koulutus antaa vastauksia ja välineitä kaikkiin näihin kysymyksiin!

kuvia_kohdealueilta_caddies_012.jpg

Varsinainen koulutus järjestetään tammikuun 2011 lopulla. Neljän nelituntisen koulutusillan kokonaisuus järjestetään: 25.1 ja 26.1. sekä 31.1. ja 1.2. Koulutuksen jatkopäivien alustavat päivämäärät ovat 5.3. ja 11.4.
Sekä esittelytilaisuus että varsinainen koulutus ovat osallistujille maksuttomia!

Tilaisuudet vetää Suomen johtaviin fasilitaattoreihin kuuluva koulutusammattilainen Mirko Häyrinen Elevator Oy:stä.

Ilmoittautumiset infotilaisuuteen sähköpostitse: helka[at]helka.net.
Mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta, toimi siis nopeasti!

Tilaisuuden ja koulutuksen taustavoimat: Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka & Helsingin kaupungin sosiaalivirasto ja hallintokeskuksen turvallisuus- ja valmiusosasto.