Open Stage -karnevaali

303
1437078739 poster carniv

Järjestämme kaikille ilmaisen juhlafestivaalin Toukolan rantapuistossa 8.8.2015, Open Stage karnevaali -ulkoilmatapahtuman, jonka tarkoituksena on lisätä luovuutta, elämyksiä, energiaa ja yhteisöllisyyttä Helsingin kaupunkiin. Karnevaalin muoto antaa mahdollisuuden kaikille halukkaille esiintyä avoimella lavalla ujostelematta.

 

Kernevaalin ytimenä on Venetsian karnevaalin perinne, jossa ihmiset voivat esittää heidän potentiaaliaan ja persoonallisuuttaan hienojen karnevaalipukujen kautta sekä tuoda lisää kauneutta ja iloa elämään. Naamion avulla jokainen voi esiintyä muusikon, tanssijan, illusionistin, pellen, stand up -koomikon tai kenen tahansa roolissa.

 

Ohjelmassa on Open Stage -esitysten lisäksi erilaiset kilpailut ja arpajaiset sekä ekologisen käsityöläisten ja muiden tuottajien esittelyt.

 

Karnevaalin onnistumisen mahdollistamiseksi tarvitaan aiheestä kiinnostuneita yhteistyökumppaneita ja osallistujia. Haluaisimme kutsua teidät ja kaikki alueen asukkaat osallistumaan tähän tapahtumaan joko esiintyjän tai vieraan roolissa.

 

Lisää tietoja tapahtumasta saa facebook-ryhmästä (https://www.facebook.com/groups/festaparatiisi/) tai sähköpostilla festaparatiisi@gmail.com.

 

Tervetuloa!