Omatoimitilat

409
sotku pieni

Kääntöpaikan ja Bokvillanin tilat on tarkoitettu harrastusryhmien käyttöön sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kaikkia vapaana olevia tiloja on mahdollista myös vuokrata yksityiskäyttöön.

Luovuus lentoon omatoimitiloissa!

Bokvillanin Tikki ja Mediapaja ovat auki kaikille, jotka tarvitsevat ompelukoneita, -välineitä ja tiloja tai kuvankäsittely- tai videoeditointiohjelmia. Tiloja ja välineitä voi käyttää kuka vain avoimissa ovissa maanantaisin klo 10-18. Omatoimitiloihin on myös halutessaan mahdollista saada henkilökohtainen avain liittymällä Arabian asukastalot ry:n jäseneksi (jäsenmaksu 30 €/vuosi ,  Arabian Palvelut Oy:n taloissa asuvilta ei peritä jäsenmaksuja. Avainpantti kaikille 50€). Jäseneksi voit liittyä täällä: http://artova.fi/kaantopaikka/arabian-asukastalot-ry/liity-jaseneksi

Kääntöpaikan Sotku ja Kutomo
Sotku
on valoisa kuvataidetila, jossa toimii kuvis- ja sarjakuvakursseja. Sotkua voi myös käyttää itsenäiseen työskentelyyn, mutta varastotilaa omille tarvikkeille ei ole.
Kutomo sijaitsee Kääntöpaikan alakerrassassa ja tilasta löytyy tällä hetkellä kahdet kangaspuut. Mukaan Kutomon puita käyttämään pääsee tulemalla paikalle kevät- tai syyslukukaudella maanantaina klo 18-21 ja kysymällä lisää kutomakerhon toiminnasta.