Nyt voi ilmoittautua viljelijäksi Arabianrannan tilataideteokseen

259

Kävin tänään tapaamassa Taikin ympäristötaiteenopiskelijoita ja kertomassa heille, mitä toiveita meillä viljelijöillä on paikan suhteen.

Toiveinamme kerroin: Erikokoisia viljelyaloja esim. kolme kokoa, Lukittava laatikko yhteisille työkaluille, Paikka, jossa viettää aikaa, Komposti.

Sekä tietysti esitin toiveen, että paikasta tulee alueen monumentti kuten Eifel-torni on Pariisin 😀 Nythän teoksesta on tulossa väliaikainen mutta sentään vähintään viideksi vuodeksi.

Maisteriohjelman vetäjä Scott Andrew Elliot kysyi myös mielipidettäni siihen, jos paikalle tulisi myös yhteisiä hedelmäpuita, marjapensaita ja yrttejä reunuskasveiksi. Sanoin ajatuksen olevan loistava.

Kaupungilta rakentamiseen ei saada kuin kiviä ja soraa eli kaikki muu materiaali/rahat materiaaleihin on hankittava muualta. Nyt siis edessä on sponsoreiden metsästys. Halukkaat metsästäjät voivat ilmoittautua minulle, kuten myös halukkaat sponsorit.

Tässä vaiheessa uskaltaa alkaa ottaa vastaan jo ilmoittautumisia viljelijöiksi. Halukkaat viljelijät voivat ilmoittautua osoitteeseen kaupunkiviljely.arabianranta@gmail.com  Laita ilmoittautumiseen mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä sen minkä kokoisen viljelyalan haluat.

Vuokrista ei ole vielä tietoa, mutta kaupunki on luvannut vuokran olevan edullinen. Lisäksi viljelyyn kuuluu velvoite pitää alue muutenkin kunnossa mutta eiköhän ole meidän kaikkien toiveissa, että alue pysyy siistinä.

Ensi kesänä siis viljellään :-))

Airikka Mannerkoski
Kaupunkiviljelypalstatoimikunnan pj