Nuorisokahvila aloitti Arabianrannassa

389
img_3693.jpg
img_3693.jpg

”Hei, miksei tää voi olla auki joka ilta?”

”Täältä löytää uusia ystäviä.”

”Koulun jälkeen mä lähden opiskelemaan sosiaalialaa ja musta tulee ehkä nuoriso-ohjaaja tai jotain.”

Muun muassa tällaisia ajatuksia kuulee Arabian Nuorisokahvilassa, joka on avoinna tiistai-iltaisin Cor-husetissa. Nuorisokahvila on ennen kaikkea paikka hengailuun ja kavereiden tapaamiseen, mutta aika ajoin on ohjelmaakin. .

Syksyllä aloittaneen Nuorisokahvilan toiminnasta vastaavat vapaaehtoiset aikuiset, jotka vuorottelevat kahvilailtojen valvojina ja kehittävät sisältöjä yhdessä nuorten kanssa. Taustatukea antaa Arabian peruskoulun vanhempainyhdistys, joka maksaa kahvilatilan vuokran, hakee toiminta-avustuksia ja kerää lahjoituksia. Aikuisverkostoon voi liittyä paikan päällä kahvilassa tai sähköpostitse:  arabianpk.vanhempainyhdistys@gmail.com.

img_3678.jpg
Kuva on otettu joulun alla, kun kahvilassa tehtiin rintanappeja. Mukana olivat myös Sannalinnea Hietanoro ja Mila Nirhamo

Nuorisokahvilaa ovat Kuohu-lehden painoon lähtöön mennessä tukeneet seuraavat toimijat: Arabian Palvelu Oy, Arabian S-market, Asianajotoimisto Kasanen&Vuorinen, Helsingin kaupunki / Nuorten kansalaistoiminnan toimisto, Optima Oy, Paavalin seurakunta, Panorama Partners Oy, PH-Rengas Oy, Tietotarha Oy sekä joukko yksityshenkilöitä.

Teksti: Sari Tiiro
Kuvat: Tuukka Troberg