Nuorisoasiainkeskus hakee vapaaehtoisia aikuisia

296

Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus hakee vapaaehtoisia aikuisia nuorisotaloille. Vapaaehtoistyö soveltuu jokaiselle, joka viihtyy nuorten parissa, ja haluaa olla tukena nuorten elämässä.
Vapaaehtoiset aikuiset ovat tärkeä voimavara nuorisotalojen illoissa. Aikuisen vapaaehtoisen tarkoitus on toimia nuorten apuna koulutetun nuoriso-ohjaajan rinnalla. Seuraava vapaaehtoisten maksuton koulutus järjestetään Kannelmäen nuorisotalolla la-su 18.–19.9. klo 12–18. Koulutukseen kuuluu alan asiantuntien luentoja, keskustelua ja työharjoittelu. Vapaaehtoistyötä tarjolla on sadoissa eri toiminnoissa perinteisen nuorisotyön lisäksi. Vapaaehtoistyö on myös alaa opiskelevalle oiva tilaisuus verkostoitua Suomen suurimpaan nuorisotoimeen.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset 10.9. mennessä. Ilmoittautumispäivän jälkeen vapaita paikkoja voi kysellä puhelimitse. Lisätietoja voit kysellä lähimmältä nuorisotalolta tai vapaaehtoistyön koordinaattori Soili Voipiolta soili.voipio(at)hel.fi, p. 310 79484 / 040-7160957. Facebook: Vapaaehtoiset nuorisotoiminnassawww.nuoriso.hel.fi